Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Výroba, velkoobchod, dovoz, e-shop: -ajurvédské přípravky.

Výroba, zpracování, distribuce - jehněčí a skopové maso

Věnujeme se distribuci přírodních doplňků ze zahraničí, především z USA a Kanady, které následně prodáváme v České republice

Dodávka, prodej - italská káva BLANDINI - profesionální italské kávovary pro gastro provozy

Dodávka, prodej: -kosmetika zn. Dr. Nona. -potravinové doplňky.

Distribuce cukrovinek, koncentrátů a sirupů. Nabízíme sladkosti, jako jsou: -oplatky, dia -wafle -čokolády -bonboniéry -ovocné želé -lízátka -vánoce a Velikonoce -cereální výrobky -slané zboží -nápoje -sirupy -ostatní -doplňkový prodej.

Poskytování gastronomických služeb a cateringu. maloobchod, potraviny, drogerie, kolonial, potřeby krmení a potrava pro zvířata.

Distribuce: - sportovní výživa - dietetické potraviny - produkty značky Isostar, Modifast a Gerblé

Dovoz, prodej: - kosmetické přípravky - doplňky stravy

Výroba -atypické dorty na objednávku -různé ozdoby z marcipánu, modelovací hmoty, glazury a čokolády

Distribuce, prodej, e-shop - alkoholické nápoje LEGENDARIO, ELIXIR, YPIOCA

Kavárna, bistro - cukrářské výrobky - pekařské výrobky - dorty - cateringové služby

Jsme velkoobchod založený na distribuci točené zmrzliny z Opočna. Zakládáme si na poctivé české chuti ve formě točené míchané zmrzliny. Dodáváme veškeré originální ovocné a jiné náplně. Zaměřujeme se na Prahu a Středočeský kraj.

Výroba přírodních rostlinných výtažků a silic jednodruhové i vícedruhové. Dodáváme k dalšímu zpracování do potravin, nápojů, kosmetiky, hnojiv a koupelí. Nabízíme extrakty suché, tekuté vodní, vodnolihové a s použitím činidel (olej, propylenglycol apod.)

Služby: -bar Internetový prodej, e-shop: -alkoholické nápoje

Distribuce - potravinové doplňky - potravinové doplňky pro diabetiky DIASTABIL - FORTE, LECITIN Internetový obchod - zdravotní kompresivní punčochy SOLIDEA, GLORIA - potravinové doplňky - zdravotní obuv značky LOREN - potravinové doplňky pro diabetiky DIASTABIL - FORTE, LECITIN Dovoz - zdravotní ...