Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Řeznictví, uzenářství. Výroba: -masové dorty. -obložené mísy. Cateringové služby.

Dodávka: -koření. -potravinářská aditiva.

Velkoobchod - drogerie - mýdlo - osvěžovače vzduchu - hygiena toalet - čistící a úklidové prostředky - sáčky do košů - pytle na odpadky - prostředky na mytí nádobí - kancelářské potřeby - školní potřeby - papírnické zboží - kompletní vybavení kanceláře spotřebním materiálem a pomůckami ...

Cukrárna Výroba - koláče - zákusky - dorty - pralinky

Prodej: černé, zelené, ovocné čaje, potravní doplňky, přírodní kosmetika, sirupy, tinktury, byliny, koření.

Maloobchod, prodej: -káva -čaj -čokoláda -distribuce kávy -gastronomie příprava kávy

Můj obchod je síť prodejen s potravinami v ČR. V prodejnách nabízíme pestrý sortiment čerstvého zboží, výhodné ceny a potraviny značek ARO, Fine Food, Fine Life a ostatních. Na webu naleznete Vaši nejbližší pobočku a akční zboží.

Velkoobchod, distribuce: -potravinové doplňky -lékarenský sortiment -parafarmaceutika

Řeznictví, uzenářství. Prodej: - chlazeného masa a masných výrobků.

Řemesla, výroba - kovářské práce - zámečnické práce Výroba - trezory pro nápojové a prodejní automaty Vinotéka

Prodej, e-shop: - masážní oleje, emulze - tréninkové pomůcky - doplňky stravy - tejpovací pásky - bandáže

Služby: -vzdělávací programy -rekvalifikační kurzy Maloobchod, e-shop: -čaje -dárkové zboží -drahé kameny

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -káva zrnková, mletá, kapsle

Pivní Maják Velkoobchod, maloobchod, e-shop - pivo - alkoholické nápoje, destiláty - nealkoholické nápoje - lahůdky, sýry, brambůrky - výčepní zařízení Půjčovna výčepní techniky a zahradních grilů

Dovoz, prodej - potravinářské suroviny - polotovary - francouzské sekty

Výroba, prodej - zdravá výživa z vaječného bílku - masné výrobky, párky, klobásy

Partner pro velkoobchody s orientací na oblast gastro, dále pro cateringové společnosti včetně leteckých, pro kávové společnosti a klienty z oblasti profesionální gastronomie..

Můžete zde najít pomoc, radu, inspiraci a mnoho voňavého - především nejrůznější druhy čajů z celého světa (bylinné, zelené, ovocné, černé i bílé, sypané či sáčkované). Kromě čajů Vám můžeme nabídnout další bylinné produkty se zajímavým potenciálem - bylinné extrakty, léčebnou kosmetiku, oleje, směsi. Bylinný sortiment je doplněn vonnými ...

Oficiální distributor - kávovary JURA, DELONGHHI, VERGNANO, LAVAZZA, BRISTOT, BRITA, TCHIBO, DALLMAYR, DAVIDOFF, VERGNANO Oficiální distributor - káva značek JURA, DELONGHHI, VERGNANO, LAVAZZA, BRISTOT, BRITA, TCHIBO, DALLMAYR, DAVIDOFF, VERGNANO Oficiální distributor - kávovary JURA, DELONGHHI, VERGNANO, LAVAZZA, ...

Systém stravování: - dietní program.

Naše vinárna se specializuje na kvalitní sudová vína z Moravy a Jižní Ameriky. Dále u nás najdete dobře zásobenou vinotéku s výběrem kvalitních lahvových vín z domova i z nejznámějších světových vinařských oblastí. Spolu s vínem si můžete pochutnat na vhodně sladěném výběru převážně studených pokrmů a pochutin.