Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Vydavatelství, e-magazín a eshop o zdraví, e-shop dětské hračky a doplňky

Prodej a nákup zboží, zprostředkování obchodu a služeb, prodej potravin maso, uzeniny, ryby, drůbež, sýry, mléčné výrobky, fair trade produkty, eshop feng shui.

Maloobchod - smíšené zboží - potraviny

Prodejem vína, destilátů a terrin..

Prodej potravin a potravinářských doplňků

Nabízíme vitamíny, minerály, doplňky stravy, produkty na hubnutí a podporu erekce, čaje, zdravou výživu, produkty Fair Trade, sportovní výživu, detoxikační medicínu, přírodní kosmetiku, ekodrogerii.

Velkoobchodní prodej vín. Nabídka dárkového balení vín. Doplňkový sortiment: - Olivy - Vinné lístky - Vinné sklo - Chladicí vinotéky - Stojany na víno - Krabičky na víno.

Prodej - maso - uzeniny - potraviny - smíšené zboží

- UHLÍKOVÝ OBVAZ - AROMA KERAMICKÉ DESTIČKY - BIO KOSMETIKA - BIO ROSTLINNÉ OLEJE - DOPLŇKY STRAVY - ÉTERICKÉ OLEJE - EXTRAKTY A KONCENTRÁTY - KNIHY AROMATERAPIE - KOLOIDNÍ STŘÍBRO - KOSMETIKA - PRAKTICKÉ POMŮCKY - ROSTLINNÉ OLEJE

Firma Amj-Prague je společnost, která se od roku 1994 specializuje prodejem potravin pro velkoodběratele. Dovážíme především mražené maso - drůbež, vepřové, hovězí a ryby ze zemí Evropské unie, Severní a Jižní Ameriky, do zemí Afrických států a Východní Evropy.

Čajový komfort nabízí služby osobního čajovníka, který zajišťuje: - čajové obřady - Tea-Art performance - individuální degustace luxusních sklizní - snoubení prvotřídního čaje s vínem a světovou kuchyní - profesní či zájmové tréninky přípravy čaje - poradenský čajový servis.

Specializujeme se na krabičkovou dietu.

Dovoz a prodej: - čaje z celého světa. Provozujeme síť čajoven.

Velkoobchod, distribuce: -čerstvé, převážně mléčné potraviny, vyžadující chlazenou přepravu -více než 900 položek katalogu výrobků

Velkoobchod pro: - gastronomii - pekaře - cukráře. V současné době je distributorem významných potravinářských značek: - Maggi - Nestlé - Dr.Oetker - Nescafé - Orion - Kotányi - a další.

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Jsme specializovaný E-shop se sportovní výživou. Nabízíme jen ty nejkvalitnější produkty.Proteiny, sacharidy, aminokyseliny, anabolizéry, bcaa, kreatiny, spalovače tuků, kloubní výživu, vitamíny.

Dovoz a distribuce cukrovinek z celého světa.

Výrobce a dodavatel širokého sortimentu pro gastro, velkoobchody a výrobce potravin. V sortimentu naleznete: - koření - zeleninu - směsi koření - želatinu - houby

Závod na výrobu a zpracování lihovin. Ruská tradiční vodka je hlavním programem v naši výrobě.

Největší český obchod s pravou vanilkou. Vanilkové lusky Bourbon a Tahitensis v BIO kvalitě za nejlepší ceny na trhu. Zásobujeme domácnosti, kavárny, restaurace i velkoobchody. Individuální podmínky pro velkoodběratele.