Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
EFES Logistik s.r.o.: - mezinárodní dopravu chladírenskými kamiony - 15 chladírenských souprav - přeprava do všech států Evropy i Turecka - všechna vozidla jsou kompletně pojištěna včetně pojištění CMR - přeprava zboží podléhající zkáze, vyžadující TIR karnet a veterinární dohled.

zabýváme se převážně dovozem a distribucí výjimečných francouzských vín ze všech vinařských regionů Pečlivě vybíraná francouzská vína, pak v naší nabídce doplňují vína z Moravy, Itálie, Španělska, Austrálie a Chile. V naší široké nabídce vína figuruje červené víno, bílé víno i růžové víno. Samozřejmě u nás naleznete také Champagne, Šumivá ...

Firma Pharma 2, a.s. provozuje v Praze tři lékárny - ve Vodičkově ulici (Praha 1-Nové Město), na Hlavním nádraží (Praha 2-Vinohrady) a na Suchdolském náměstí v Suchdole (Praha 6). Lékárny nabízejí kompletní sortiment léků na lékařský předpis i velký výběr volně dostupných léčiv, zdravotnické potřeby a další. Ve Vodičkově ulici a na Hlavním ...

Produkty: - nealkoholické nápoje v biokvalitě - biosušenky - exotické nápoje ze zeleného kokosu nebo ibiškový nápoj - bio čaj - horký ibišek se skořicí - výborná italská káva - izotonický nápoj z přírody.

Patentní přípravky Bylinná léčba představuje základní pilíř systému léčebných metod tradiční čínské medicíny.

Svačiny až do třídy, čerstvá a kvalitní svačina, v ceně od 10 Kč. Objednávkový systém na internetu, svačinové konto. Vy máte jistotu, dítě samostatnost. Vyrobeno v den konzumace přímo pro vaše dítě moderní technologií.

Italské lahůdkářství s širokým výběrem uzenin, sýrů a pochutin ve skle: - olivový olej - víno - pesto - lanýžové máslo.

Dodáváme čerstvé ovoce a zeleninu pro restaurace, hotely, závodní a školní jídelny a další provozy veřejného stravování.

Dovoz, dodávka duty free zahraniční produkty osobám požívajícím Duty and Tax Free výhod. Obchodní centrum, služby Hevlín: -Travel Free Shop, tel.:515274399 -čerpací stanice AVANTI, tel.: 515274000 .

Největší výrobce trvanlivého pečiva ve střední a východní Evropě.

Provoz zdravého rychlého občerstvení. Prodej čerstvých: - baget - salátů - freshů - smoothies.

Cateringové služby Zprostředkování cateringových služeb Reklamní a propagační činnost Poradenská činnost v oblasti gastronomických a ubytovacích služeb Specializovaný maloobchod Hostinská činnost kontakt: Eugen Fiala

prodej zdravých kosmetických produktů

-Výroba potravinářských výrobků -výroba lančmítů

Poradenství v oblasti zdravého životního stylu - hubnutí, kondice, přibrání svalové hmoty, energie

Zásobování restaurací a velkoobchodů. Jsme specialisté na čerstvé ovoce a zeleninu. Rozvážíme denně čerstvé ovoce, zeleninu, bylinky, houby a exotické plody pro restaurace, hotely, pizzerie, jídelny. Distribuce probíhá denně chlazenými dodávkami.

Jsme oficiálním dovozcem a distributorem přírodních doplňků stravy s obsahem medu a včelích produktů společnosti Tentorium. Naleznete u nás široký sortiment dražé, bobulových dražé a sirupů s obsahem medu, pylu, propolisu, pergy, mateří kašicky, chlebiny a celé řady bylinných a houbových extraktů.

Prodej alkoholických i nealkoholických nápojů.

Zabýváme se prodejem farmářských potravin, biopotravin a kvalitní uzeniny od malých a středních chovatelů a výrobců. Nabízíme čerstvé mléčné výrobky, sýry a pečivo.

Zpracování a rozvoz: - brambory (loupané, vakuované, krouhané, vařené) - kořenová zelenina (loupaná, krouhaná). Sídlo firmy: - Lipník nad Bečvou, Mánesova 1382.

Přímý dovoz, distribuce. Potraviny pro moderní gastronomii. Mražené a jiné potraviny: - mořské ryby a výrobky z nich - sladkovodní ryby - bramborové hranolky a další - bramborové výrobky - mražené ovoce.

Řeznictví, uzenářství. Prodej: -chlazeného masa a masných výrobků.

Výroba: - aromatické báze, emulze a koncentráty pro pekařskou a cukrářskou výrobu.