Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Velkoobchodní i maloobchodní prodej potravinářských výrobků.

Vitamíny pro mozek i tělo - informace o užívání, učincích a možnosti nákupu

Královský pivovar Krušovice patří mezi nejstarší pivovary v Čechách s tradicí vaření piva od roku 1581.

Nejlevnější prodej značkové zrnkové kávy: - illy - Lavazza - Lamborghini - Musetti - Dalmayr - Bristot - jiné. Dále nabízíme široký výběr kvetoucích čajů a horkých čokolád. Káva, Cafe, Kafe, Espresso, Kávovary, POD, Mlýnky

Vyrábíme dorty, minidezerty a zákusky. Speciální dorty. Vždy čerstvé dorty. Svatební dorty, narozeninové dorty, dětské dorty, erotické dorty a mnoho dalších.

Společnost BioPol GN se zabývá dovozem, distribucí i výrobou vysoce kvalitních doplňků stravy produktové značky Barny’s, které splňují ty nejnáročnější požadavky našich klientů. Produkty: - klouby a pohybový aparát - imunita a regenerace organismu - přípravky aloe vera - ACTIValoe™ - srdce a cévy - spánek a bolesti hlavy - péče o ...

Firma dodává mraženou: - drůbež - maso - zeleninu do hotelů, restaurací a prodejen potravin.

Prodej, e-shop: - káva, čaje - čokolády - kávovary JURA - čistící chemie JURA.

VINOTÉKA DOBRÁ NÁLADA. Maloobchod, prodej: - rakouská, jihoafrická, francouzská, kanadská, německá, australská a italská vína z různých vinařských regionů.

-Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Maloobchod, prodej: -přírodní ovocná, bylinná a glycerinová mýdla -točená keramika -porcelán našich babiček Leander 1946 -ručně modelované a foukané sklo -medvídci starých časů - RUSS England -obrázky Ivy Hüttnerové, Emmy Srncové -borovička, vodka, rum a slivovička Bolka polívky -čaje speciální i pro každodenní užívání ...

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Společnost MOŠTÍK se zabývá distribucí kvalitních moštů a nektarů jak do maloobchodní sítě, tak i ke koncovým zákazníkům. Sortiment zahrnuje celou řadu kvalitních produktů od Českých dodavatelů. Naším prvotním cílem je spokojenost zákazníka, který obdrží výborný produkt neobsahující žádné chem. látky, “ečka“ či konzervanty. Naše produkty jsou ...

Výroba domácích marmelád a džemů

Zprostředkování služeb a obchodu v Karlínském dvoře. Vítáme Vás na našem dvoře v Karlíně. Nabízíme produkty ve stylu Provence v prodejně s květinami, od jara také zahradnictví, malé tržiště a posezení - to vše ve stylu francouzské Provence(stále dotváříme prostor podle našich představ).

Velkoobchod, maloobchod, internetový obchod dovážených výrobků - sacharidy, proteiny, iontové nápoje, aminokyseliny, diety, vitamíny a tyčinky. Zásilková služba a poradenská činnost. Výhradní dovozce MLO Products Inc. a Mega-Pro Int. do ČR.