Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - originální belfická čokoláda: - belgické pralinky - čokoládové figurky - dárkové balení čokolády - lahvová vína z moravských vinic. Maloobchodní prodejny.

Cukrárna, výroba, dorty, zákusky, netradiční dorty, svatby. Provozovny: Praha 2, Vyšehradská 11, tel. 724083810 Praha 5, Bozděchova 5, tel. 602891724 Europark Štěrboholy, tel. 602891721

Dům vín České republiky se nachází v samotném srdci Prahy nedaleko Staroměstského náměstí, v historické části Ungelt. V 600 let staré budově s původními řemeslnými prvky a originální malbou ze 14. století máte zvláštní možnost seznámit se s víny ze všech vinařských oblastí České republiky. V klimatizovaném prostředí třípodlažního domu o výstavní ...

Distribuce - čaje TAETEGO černé, ovocné, zelené, bylinkové.

Výroba - dorty a sladkosti na objednávku Kavárna Restaurace, creperie - středozemní kuchyně (zejména na italská) - speciality - francouzské crepes a bretaňské galettes - bioprodukty - čerstvě připravené sendviče

Maloobchodní a velkoobchodní prodej vín..

Široký výběr prvotřídních moravských a českých vín.

Prodej: - alkohol - nealkoholické nápoje - potraviny - kosmetika.

prodej kosmetiky, parfémů, doplňky stravy zdraví, kosmetické přístroje, hubnutí krása

Velkoobchod, prodej: - vína, široký sortiment vín: - odrůdová - jakostní, s přívlastkem - doplňkový sortiment: - obaly na vína: - papírové nebo kartonové obaly - papírové nebo jutové tašky - dřevěné nosiče - dárkové dřevěné kufříky nebo bedýnky. Grafický návrh, výroba: - víno jako dárkový a propagační ...

Lékárna. Prodejna: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny - homeopatika - zdravotní obuv.

Lékárna. Prodejna: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny - homeopatika - zdravotní obuv.

Velkoobchod - drogistické zboží Velkoobchod - alkoholické a nealkoholické nápoje Velkoobchod - potraviny E-shop - alkoholické a nealkoholické nápoje - potraviny - drogerie.

Internetový obchod www.naturelut.cz, specializovaný na drahé kameny, šperky, přírodní kosmetiku, zdravou výživu, byliny, pomůcky k meditaci, Feng Shui a další zboží, pro Vaši krásu, zdraví a potěšení.

Výroba: - sypké zeleninové kořenicí směsi..