Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Komplexní dodávky pekařských a cukrářských strojů a zařízení Kompletní dodávky specielních potravinářských technologií Linka na medovník Linka na Holandské Wafle Linka na balení těstovin Areátory na našlehávání a provzdušňování krémů, piškotových hmot… Vybavení gastronomických provozů Vybavení obchodů Dodávky nerezového nábytku Servis ...

Profesionální příprava sushi z nejlepších ingrediencí a exkluzivní sushi catering pro vaše firemní večírky, soukromé oslavy a jiná společenská setkání. Sushi (nebo též česky suši) je tradiční japonské jídlo, jehož základ tvoří rýže, ryby, mořské plody a řasy. Ucelený sushi servis zahrnuje také další služby jako např. přípitek rýžovým vínem saké, ...

Dovoz, import, velkoobchod, prodej pro ostatní velkoobchody, řetězce maloobchodů, hotely, restaurace, gastronomická zařízení, školní jídelny: -ovoce -exotické ovoce -zelenina -citrusy -suché plody.

Velkoobchodní prodej potravin pro gastronomii.

V našem e-shopu naleznete spoustu voňavých bylinek, dárků, čajů, kávy a spoustu věcí, které potěší jak Vás tak i Vaše přátele…Voňavé království ve Strašnicích

Cateringová společnost. Nabídka: - bankety a galavečeře - recepce - koktejly - číše vína a vernisáže - garden párty a barbecue - grilování a rožnění - svatební hostiny - special events catering.

Velkoobchod s potravinami: - Pedigree, Chappi, Whiskas a Kitekat - Snickers, Mars, Bounty, Milky Way - Uncle Ben's - Kubík, džusy RELAX a Caprio - Knorr, Hellman’s a Lipton.

Prodej potravinářských produktů do gastronomických provozů: - mražené - chlazené.

Výroba a velkoobchod rybích specialit. Specialitami naší výrobny jsou rybí očka, uzené a nakládané šproty, baltíky, matesy, mušle, sledě, račí ocásky, krevety.

Velkoobchod - francouzská, španělská, italská vína - šumivá vína - alkoholické nápoje koňaky, likéry, rumy, whiskey

Velkoobchod - rybí výrobky - ryby - mořské plody - kaviár - olivové oleje.

Jsme výhradní dovozce luxusní francouzské kávy Cafés Richard a čajů Comptoirs Richard určených pro profesionály z oboru gastronomie a firemní klientelu. Dodáváme kávovary Saeco a Gaggia a zajišťujeme na ně technické zázemí. Poskytujeme komplexní služby, včetně školení a doplňkových produktů.

Vinárna a restaurace Zlatý had v Praze, zaměřena na prodej vín v Praze Vám nabízí rozvoz jídel po Praze. Vyberte si z našeho e-shopu kvalitní vína nebo si objednejte z naší rozličné nabídky gurmánských jídel, které Vám rozvezeme až domů.

Velkoobchod - masné výrobky Dovoz - masné výrobky

Alternativní medicína, přírodní produkty.

Krabičková dieta do domu je nadstandardní služba pro ženy i muže vedoucí ke snadnému a zdravému hubnutí. Každý den vám dovezeme 5 vyvážených dietních porcí jídla až do domu (s odpovídající nutriční hodnotou) v regionu Ostrava, Opava, Karviná, Havířov, Frýdek-Místek, Olomouc, Vsetín, Valašské Meziříčí a Rožnov pod Radhoštěm, Lipník nad Bečvou, ...

Prodej. - překapávačů na kávu - espresso přístrojů - kávy - cappucina - čokolády - sušenek ke kávě.

Krabičková dieta je pro všechny z Vás, kteří chcete bez zbytečných starostí změnit životní styl. Na každý den pro Vás připravíme 5 porcí nutričně vyvážených jídel, které dovezeme k Vám domů nebo zaměstnání. Rozvoz jídel je po Praze ZDARMA!

Náš internetový obchod vám nabízí přírodní doplňky stravy pro podporu imunity. V naší nabídce naleznete čistě přírodní a nezávisle certifikované produkty, které jsou kvalitní a vysoce účinné.

Společnost ALPE International sro. působí na českém trhu již od roku 1990. Od doby svého založení zastupovala cigaretový koncern REEMTSMA GmbH. (IMPERIAL TOBACCO) pro oblast duty free trhu a přispěla tak k růstu obliby značek WEST, R-1, DAVIDOFF, ASTOR, PARAMONT a mnoha dalších.

Dodávka - balená voda do firem i domácností Dodávka - automaty na vodu do firem i domácností