Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Prodej - bylinné doplňky - antioxidační nápoje - vitamíny - minerály

Jatropový olej, peletky z biomasy.

Obchod s čajem, čaji a čajovými potřebami.

Dovážíme francouzské destiláty, vína a vinné speciality. Společnost Grand Gourmet, s.r.o. vznikla za účelem nabídnou konečně vynikající zajímavé a nevšední lahody zejména francouzské provenience. Náš výběr jest založen na velmi slušné znalosti francouzského prostředí dané dlouholetým pobytem ve Francii (oblasti Cognacu, Périgueux, Bordeaux ...

Vyrábíme a prodáváme stimulující drinky pod značkou Kamikaze. Internetový prodej stimulujících drinků značky Kamikaze.

Prodáváme perlivý energetizující nápoj doporučený dospělým konzumentům, kteří jsou donuceni k vyššímu fyzickému i psychyckému vypětí.

Vamix ČR - dovozce a distributor hlubokomražených pekařských a cukrářských výrobků, tuků, olejů, margarínů a omáček.

Dodávky: - kořenící směsi - marinády - aditiva pro široký sortiment masných výrobků.

Ve společnosti Hero klademe důraz hlavně na dva sektory: - potraviny - potravinářské suroviny.

Dceřinná společnost tradičního německého výrobce čajů Teekanne GmbH Dusseldorf. Nabízí kompletní sortiment čajů (černé, ovocné, bylinné, zelené) a nízkokalorické sladidlo rakouské značky Kandisin. Čaje Teekanne: - černé čaje - ovocné čaje - zelené čaje - bylinné a ovocné čaje - bylinné čaje s léčivým účinkem - čajové speciality - ...

Výkup: - levné potraviny, potraviny z krátkou nebo prošlou minimální trvanlivostí - potraviny, které se při přepravě mírně poškodily, potraviny 2.jakosti - potraviny po ukončení minimální trvanlivosti jakéhokoli druhu.

Prodej: - vitamíny - potravinové doplňky zdravé výživy.

Prodej, dodavatel, velkoobchod: - chlazené a mražené polotovary.

Distribuce: - káva BoutiQue (Q), Melitta - čaje Ronnefeldt, Qualitea - džusy Pago - čokolády Monbana, Valrhona - minerální vody Perrier, Vittel - sirupy Fabbri Zajištění a servis technologie: - změkčovače - kávovary - mlýnky

Prodej: -surovin na výrobu točené zmrzliny. -sirupy na výrobu ledové tříště. Pronájem: -zmrzlinové stroje. -stroje na výrobu točené zmrzliny. -stroje na výrobu ledové tříště.

Zabýváme se vývozem a dodávkami potravinářských výrobků s hlavním zaměřením na mléko a mléčné výrobky. Působení firmy je podpořeno zkušenostmi s výrobou a obchodem v mlékárenském průmyslu.

Farmářské trhy na Kulaťáku patří k prvním farmářským trhů v České republice. Na Vítězném náměstí (Kulaťáku) fungují farmářské trhy již od roku 2009. Naší snahou je dát příležitost v první řadě prvovýrobcům a prvopěstitelům. Snažíme se vytvořit pro návštěvníky příjemné prostředí se širokým sortimentem reflektujícím sezónní produkty. Na trzích na ...

Internetový obchod zabývající se prodej vín převážně z Francie, Itálie, Španělska a Řecka. Specialitou je prodej řeckých vím, olivových olejů, oliv a mořských delikates

Divize Pharma: - plastové obaly HDPE pro plnění tobolek a tablet. Divize zdraví a bezlepková dieta: - prodej, e-shop bezlepkových potravin. Výživové a nutriční poradenství.

Naší doménou jsou oslavy, párty, dárky, prezenty, zdraví. Dodávky: - lahůdky a speciality: - lososy, krevety, mušle, kraby, langusty, kaviár, ústřice, dary moře, kachny, foie gras, jehněčí, saláty, dorty a zmrzlinu.

Velkoimport olivových produktů z Řecka - řecké speciality - olivy, olivový olej - farmářské trhy