Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Pekárna: - výroba a dodávky pekařských výrobků - pečivo, trvanlivé pekařské výrobky. Těstárna: - výroba a dodávky těstovin ODKOLEK

Distribuce, e-shop: -doplňky stravy, vitamíny. -dětská kosmetika Biolane.

Velkoobchod: - mražené zboží. Export: - sladkovodní ryby. Import: - mořské ryby - plody moře.

Výroba a distribuce přírodních tuhých i tekutých mýdel a doplňků stravy Acai. Výrobky značky Hansley jsou vyrobeny společností Hansley a prodávány společností Hansley. Tím společnost Hansley není odkázána na nespolehlivé výrobce, různé překupníky apod. Naše výrobky jsou vyráběny v nejvyšší kvalitě, luxusní kosmetické výrobky jsou nejvýše ceněny ...

Odvoz, výkup, likvidace a recyklace použitých jedlých potravinářských tuků a olejů z restaurací a výroben. Prodej potravinářských rostlinných olejů.

Zabýváme se importem a distribucí doplňků stravy, speciálních čajů a léčebné kosmetiky z Jižní Ameriky, Číny, USA a členských států EU. Specializujeme se na výživové doplňky z Peru, hlavně z rostliny Uncaria Tomentosa ve formě kapslí s čistým extraktem, tinktury, čaje a samotné kůry a na ženšenové produkty z Číny. Jsme výhradním dovozcem a ...

Výroba, prodej, distribuce: - lahůdky - saláty - obložené mísy Zajišťujeme také dodávky lahůdek na oslavy, rauty, večírky a svatby.

Velkoobchod s medem a medovinou. Distribuce medoviny. Velkoobchod a prodej včelařských potřeb.

Kaufland je jedním z nejúspěšnějších velkoplošných řetězců. Tento úspěch je založen na vypilovaném systému logistiky celkové palety zboží. Především vysoká obrátkovost masa, uzenin, ryb a drůbeže, sýrů, ovoce a zeleniny automaticky zaručuje stabilní vysokou úroveň čerstvosti zboží.

Výroba a distribuce komplexních doplňků zdravé výživy z přírodních bio surovin. Pořádání kurzů a školení.

Přímý dovozce-importér a distributor pro velkoobchody s potravinami. Sušené smetany do kávy Completa, Bella. Completa - balení: -sklo 400g, 200g -sáček 200g, 80g -jednoporcové balení: tyčinky 20x2, 5g, porce 3g. Completa-50% tuku - balení: -sáček 200g. Completa cappuccino - balení: -sáček 100g. Bella - balení: ...

Velkoobchod:ovoce, zelenina, suché plody.

Pekárna, výroba pekařských a cukrářských výrobků: - chleba - rohlíky - housky - veky - michelské bulky - loupáky, koláče, vánočky - moučníky.

Společnost Bokada se zabývá dovozem, vývozem a velkoobchodním prodejem mlékárenských výrobků..

Prodej, e-shop: - zrnková i mletá káva - moka kávovary - šálky na espresso.

Dovoz a prodej potravinových doplňků Weider, Olimp Sport Nutrition, Max Muscle, Nature`s Best, Aone a dalších.

Honey Well Company. Včelařské potřeby: - včelařské pomůcky - ochranné potřeby - chovatelské potřeby - potřeby pro medobraní - potřeby pro rojení - potřeby pro krmení - potřeby pro včelí vosk - úly a přířezy - potřeby pro úly - potřeby pro léčení - různé potřeby a literatura. Včelí produkty: - medovina Jan Halada - ...

Vítejte ve světě dobrot a sladkostí! Cukrárna U Elišky Jsme vyhlášenou firmou s dlouholetou tradicí a nepřehlédnutelnou řadou spokojených zákazníků Nabízíme Vám bohatý výběr dortů a zákusků z vlastní výrobny. Dále nabízíme: další pekárenské výrobky chlebíčky alkoholické i nealkoholické nápoje kávu bonboniéry cigarety ...

Činnost: - maloobchod - tématické degustace - nabídkové degustace - soukromé degustace - oslavy v NBV - dodávky vín na oslavy - pronájem boxů - poradenství - doprava - objednávková služba - zprostředkování koupě.