Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Prodej francouzských vín z oblastí Côtes du Rhône a Côtes du Ventoux.

Vitamíny a minerály od věštce Stanley Bradleyho. Doporučení a vyplnění tabulky jaké vitamíny a minerály chybí Vašemu tělu na dálku. Vitamíny, minerály a další aktivní přírodní látky jsou řešením řady zdravotních problémů a nemocí. Biologicky aktivní vitamíny a minerály v nabídce našeho eshopu, přírodní přípravky na zlepšení zdravotního stavu.

Výrobce a distributor kojenecké vody FROMIN. Aquamaty: - celá modelová řada AQUAMATŮ je určena ke stáčení stolní vody FROMIN ve vratných barelech o objemu 18, 9 l. Pro zachování vysoké kvality vody a aktivní ochrany před vnějšími vlivy, jsou vratné barely vybaveny bezpečnostním uzávěrem.

Ryby a mořské plody.Velkoobchod, maloobchod zásobování restaurací. Losos, treska, hejk, pangasius, tuňák, tygří krevety, party krevety, koktejlové krevety, chobotnice, sépie, kalamáry, kraby, humry, kaviár atd.

Velkoochod s cukrovinkami a trvanlivým pečivem, výrobky racionální výživy Pro výrobce •logistické služby včetně přepravy ze zahraničí •celoplošná distribuce •merchandising •průzkum trhu •příprava a realizace promocí a ochutnávek •příprava a realizace reklamních aktivit(tisk, rozhlas, TV) •prezentace výrobků u odběratelů i na odborných ...

Firma S&B GastroTeam s.r.o. se specializuje na komplexní služby v nápojové gastronomii

Velkoobchod: - potraviny se zameřením pro gastro zařízení. Pronájem obytných vozů.

Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb.Velkoobchod. - mléčné výrobky.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: -víno.

Provozujeme velkoobchod s potravinami, cukrem a cukrovinkami.

Řeznictví, prodej: - maso Jídelna u Zvonu Brožíkova 281/6, Praha 5 Rozvoz teplých jídel, obědů. tel.: 602 495 005

Dodavatel potravin Refi-CZ poskytuje kompletní zásobování surovinami pro výrobny lahůdek, pekařství nebo gastronomické provozovny. Dodáváme: - čerstvé i mražené maso - pečivo - mléčné výrobky - bezlepkové potraviny - uzeniny - ovoce - zeleninu - nápoje a čaje.

Dovoz a distributce: - potravinářské zboží. Zastoupení značek pro ČR: - PFANNER pro-džusy, šťávy, nektary, ledové čaje - HORRLEIN - křeny, česneky, kořenící přípravky - SZOBI - džusy, štávy, nápoje - WINSENIA a WILDE - oříškové a kakaové pomazánky - CARAPELLI - olivový olej - ASSUGRIN - nízkokalorická sladidla - MILFORD - ...

Velkoobchod mléčné výrobky: -smetana do kávy -šlehačka - trvanlivé, ve spreji -kondenzovaná mléka -smetanové krémy -mléčné koktejly -školní mléka -jogurty - bílé, ovocné, light -pudinky se šlehačkou -mléčné rýže -ovocné dezerty -těstoviny ZARA -pečivo Pema -droždí -sýry - Cottage, Ammerseer, Leerdammer, ...

Specializovaná prodejna delikates a vína. Široký sortiment sýrů, uzenin, delikates a vína z: - Itálie - Francie - Španělska - Řecka - Německa - Rakouska - Holandska - Maďarska - Belgie.

Vývoj, výroba i prodej: - doplňky stravy a zdravotnické prostředky Acai Berry

Pivní pohotovost dokonale vyléčí vaši žízeň. Od nás si odvezete vše potřebné pro pořádnou oslavu s čepovaným pivem - pípy i chladicí zařízení! Pivní pohotovost Vám nabízí: - prodej, velkoobchod, maloobchod: - lahvového, sudového a plechovkového piva - alkoholu a moravských vín - nealkoholických nápojů. Dále pro Vás ...

Dovozce a prodejce kosmetických přístrojů a krému za skvělé ceny. Produkty: - laserové přístroje - žehličky na pleť - přístroje na hubnutí - detoxikace - výživové doplňky - krémy proti vráskám.

Služby: - pronájem a prodej výčepních zařízení pro restaurační provozy i pro širokou veřejnost - montáže - údržba - sanitace výčepní techniky pro pivo, víno i nealko. Prodej sudového piva, distribuce potravinářských plynů, pronájem postmixů a rozvoz sirupů. Prodej výčepních zařízení: - suché chladiče - mokré chladiče - výrobníky ...

South African Wine Emporium - Váš dodavatel kvalitních vín z Jižní Afriky. V současné chvíli pro Vás dovážíme vína z více než třiceti vybraných vinařství Jižní Afriky, o kterých místní tamtamy bubnují slávu do celého světa. Máme pro Vás i takové rarity jakou je Pinotage z Chateau Naudé Wine Creation, Pinotage Diesel z vinařství Beyerskloof nebo ...