Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Společnost zabývající se výrobou a distribucí přírodních (100% džusů, juice, nektarů a ovocných šťáv) a sycených nealko nápojů (Cola, Tonic, Bitter, atd). Naše firma Vám zdarma propůjčí výčepní (post-mix) zařízení. Koncentráty dodáváme do hotelů, restaurací, diskoték, jídelen. Zajištění pitného režimu ve firmách, školách a továrnách. Servis a péče ...

Partner pro řeznictví a gastronomii -řeznické stroje a zařízení -chladicí zařízení a prodejní pulty -potřeby pro řezníky a uzenáře -přírodní a umělá střeva -koření a přísady do uzenin -repasované stroje a zařízení.

Výroba a prodej mléka, másla a jiných mléčných výrobků Meggle nabízí širokou paletu mléčných specialit. Máslo: - značkové máslo - porcované máslo. Ochucené máslo: - bylinkové máslo - ochucené máslo - MIX 5x20 g.

International Diet a.s. je dynamická, expandující firma, která se zabývá vývojem a produkcí nutričně vyvážených sterilovaných jídel. Přidanou hodnotou těchto jídel je možnost skladování v pokojové teplotě a roční záruka. Jídla dietplus® je v současné době možné zakoupit nejen na českém trhu, ale exportují se také do Francie, Belgie a Slovenska.

Prodej dámských i pánských orientálních oděvů, kosmetiky, bižuterie, koření, védské literatury a dárkového zboží.

Internetový obchod s italskými potravinami a víny. Speciality dodáme na Váš stůl do druhého dne.

Nabídka, prodej: - sendviče - saláty - polévky - dezerty.

Dovoz, distribuce: - alkoholické nápoje. - nealkoholické víno zn. Carl Jung - koktejlové sirupy.

Mise společnosti Vetrisol – vnášet Vitalitu do života – je výrazem snahy porozumět životu spotřebitelů v jedenadvacátem století a jejich potřebám pomoci tak, aby zákaznící lépe vypadali, lépe se cítili a měli více ze života. Společnost Vetrisol byla založena v roce 2006. Specializuje se na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a veterinárních ...

Import alkoholický nápojů z Kuby - kubánský rum MULATA

V současnosti je Čepos největší nezávislou českou nákupní aliancí na trhu s potravinářským zbožím. Naše plnosortimentní potravinářské velkoobchody charakterizuje: - základní nabídka více než 2 000 položek trvanlivého zboží na každém z velkoobchodů Čepos, která je podle potřeb jednotlivých regionů obvykle vyšší - včasnost a přesnost ...

Prodej a služby: - vína evropská, zámořská i moravská - destiláty a likéry vybrané kvality - dodávky pro firemní akce a catering - dárkové obaly a dárkové balení - označení firemním logem - dárkové sady s vínem a destiláty - dárkové sady s čajem a kávou - dekorativní balení Vašich dárků.

Koření tisíce a jedné chuti Avokado, Nadir, Vitka, Kühne, Arun. Dodávky a výroba: - koření a kořenící směsi - suché plody - sušené ovoce a zelenina - aditiva pro potravinářský průmysl - přírodní a umělé obaly pro masný průmysl.

Distribuce výrobků značky Sachr v ČR a SR: - zázvorové sušenky - ořechové polévané oplatky - čokoládové plněné sušenky.

Distribuce širokého sortimentu ovoce, zeleniny (původem EU) a vlastní produkce. Import ovoce z Jižní Afriky, Střední a Jižní Ameriky především v době mimo hlavní evropskou produkční sezónu.

Nápojové automaty a balená, pramenitá, stolní voda Aqua Oasa ve vratných obalech 18, 9l. Nabízíme prodej, dotovaný prodej a pronájem výdejních stojanů. Možnost zapůjčení na 14dní.

Nabídka sušeného masa Jerky. Masový snack. Zdravá výživa. Sortiment: hovězí, vepřové, krůtí, kuřecí maso. Ideální výrobky pro turistiku, sport, fitness, wellness, rybolov. Rychlá svačina, občerstvení. Vydatné na proteiny, nemastné. Tuk v minimální míře.

Výroba a prodej: - sirupy - nápojové koncentráty - iontové nápoje pro sportovce - multivitamin - koncentráty na dochucení mléka.

Nabídka programů pro prevenci civilizačních onemocnění, sestavení tréninkových plánů a jídelníčků. Health Institute pracuje zcela individuálně a nabízí na míru připravené programy, které mohou využít klienti s velmi osobitými (např. časovými) požadavky.

Jihoměstský pivovar je pivovarem restauračním. Nabízíme Vám posezení v příjemném prostředí u kvalitního piva, které si sami vaříme přímo v prostorách restaurace! Pivo se vaří v nádherných měděných varnách, ty navrhl známý milovník piva a dobrého jídla František Richter. Ochutnat můžete jedenáctku nebo klidně i čtyřiadvacítku – v tomto ...

Provozujeme velkoobchod tabákových výrobků a alkoholu.

Dovozce a distributor značkových destilátů v České republice.