Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - káva - Lavazza, Dallmayr, Illy, Segafredo, Bristot - Hausbrandt a dalších - stovky kg kávy skladem - kávové kapsle Lavazza BLUE - kávové doplňky

KONTINUA je moderní, dynamicky se rozví­jející potravinářská společnost, která se zabývá výrobou a prodejem pekař­ských vý­robků a zlepšujících potravinářských přípravků a směsí pro pekaře a cukráře. Novou podnikatelskou aktivitou je distribuce zmrazeného pečiva, které je určeno k snadnému a rychlému dopečení a prodeji v čerstvém stavu.

Prodej: - orientálních oděvy, kosmetika, bižuterie, koření - védská literatura.

Prodej, e-shop: - víno - dárkové koše - dárkové balení - destiláty - časopisy - sklo.

Jeden z nejvýznamějších exportérů mlékarenských výrobků s vlastním produkčním zázemím a více než desetiletou tradicí.

Víno, prodej, zásilkový obchod. Nabídka značkových vín z celého světa více než 400 druhů vín, nejvýznamnější vinařské oblasti a Nabídka vinných a značkových destilátů Země původu: - Francie, Itálie, Španělsko, Portugalsko, Kalifornie, Chile, Argentina, Jižní Afrika, Austrálie, Nový Zéland, Maďarsko, Rakousko, Morava.

Vicom, s.r.o. je specializovaný velkoobchod zaměřený na prodej značkových vín celého světa. Velkobchodní sklad a distribuce vín, alkoholických nápojů, nealko, piva a doplňkového sortimentu pro gastronomii (káva čaj, oříšky sladkosti a dochucovadla). Zastupujeme a distribuujeme vína (za ceník výrobců) vetšiny významných tuzemských vinařů. ...

Vinařství. Nákup, výroba, prodej: -vína, víno -odrůdová vína -červené, bílé, růžové víno -lahvové víno -tichá vína -likéry s živým ovocem -sady: meruňky, višně. Bílá vína: Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Aurelius, Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Chardonnay, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Sauvignon, Tramín červený, Muškát ...

Dovoz a distribuce džusových koncentrátů CADISO z Dánska, včetně možnosti bezplatného zapůjčení dispenzerů – vířičů, vhodných k výrobě džusových nápojů.

Přímý dovozce vysoce kvalitních čajů a přírodních léčiv. V naší nabídce najdete sypaný čaj zelený, černý, bílý, polozelený (oolong), jasmínový, medikamenty (kustovnice, mladý ječmen), čajové nádobí a soupravy, umělecké a buddhistické předměty.

Dovážíme a prodáváme: - uzené rybí speciality - delikátní rybí saláty - dary moře a sladkých vod - víno Vyrábíme - obložené chlebíčky a bagety - čerstvé zeleninové saláty s rybou - obložené mísy z různých rybích specialit a delikates Uzené rybí speciality: - dárková balení - bio losos - losos - studený kouř - losos - teplý ...

Jedinečná francouzská vína apelací Grand Cru z Bordeaux a Premier Cru z Burgundska ze soukromé sbírky, které nikde jinde nekoupíte. Dále velmi kvalitní a chutná vína z Itálie, Španělska, Nového světa i z Moravy.

Poradenství v oblasti výživy a suplementace. Návrh jídelníčku a doplňků stravy.

Dovoz a distribuce italské kávy: -Deca - mletá -Espresso Italiano - mletá -Espresso Casa: -zrnková -mletá -Selezione Oro: -zrnková -mletá -Intermezzo: -zrnková -mletá

Jídlo rychle a jednoduše až na Váš stůl! Denně si můžete vybrat z více jak dvanácti čerstvých chlazených jídel, které přivezeme na Vámi určenou adresu v rámci Prahy a okolí standardně do 13 hodin. Doprava hlavního jídla je ZDARMA. Nabízíme polévky, hlavní jídla, saláty a cukrářské výrobky včetně nápojů.

Velkoobchod, prodej: - cigarety - doutníky - tabákové výrobky, tabák - kuřácké potřeby - cukrovinky - alkoholické i nealkoholické nápoje.

Prodej kávy a kávovarů pro gastronomii i pro domácnost. Návrhy pražících technologií, pražení kávy.

Vyrábíme a prodáváme bramborové polotovary.

Zastupujeme zahraniční výrobce a dodavatele zejména v oboru: - vonných a chuťových látek - přísad pro potravinářský průmysl - instantní kávy - čaje a čajového příslušenství.

Dovoz, vývoz a zprostředkování obchodu. Vývoz: - strojírenské výrobky a náhradní díly - potravinářské výrobky - křišťálové skleněné výrobky a bižuterie - alkoholické nápoje a víno. Dovoz: - výrobky z umělé hmoty pro domácnost a zahradu - horská a silniční jízdní kola - keramické výrobky - dárkové předměty - kusový textil.