Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Řeznictví - masné výrobky jsou vyráběny výhradně z masa českého původu.

Firma sa zabývá výrobou a prodejem čerstvého vepřového a hovězího masa a uzenin. Výrobků vlastní výroby - salámy, párky, klobásy, tlačenky, paštiky...

Výroba a distribuce čerstvého masa a uzenářských výrobků.

Společnost KaKa CZ s.r.o. (vyslovujte prosím „koko“) patří k nejvýznamnějším dodavatellům margarínů a ztužených tuků pro pekaře a cukráře, ale také pro domácnosti na českém trhu. Zákazníkům nabízíme naše výrobky pod značkami, Favorit, Alfa, Stella extra, Diana, Bianka, Omega, Ceres soft. a Vive BIO.

Pivovar, výroba, prodej: - pivo, piva

V příjemném prostředí si můžete vybrat dobrotu přesně podle Vaší chuti, ať už se jedná o slané pečivo či sladké zákusky.Naše výrobky jsou vyrobeny z kvalitních a čerstvých surovin a pečeme přímo v prodejně. Naším cílem je vždy spokojený zákazník. Vybrané pečivo či zákusky pro Vás upečeme, nachystáme a zabalíme Vám je s sebou. U nás máte jistotu, ...

Prodej: - bylinné sirupy - dobroslad: výtažek z ječmenného sladu

E - shop: - čaje - čajové směsi - čajová škola - čajový catering

Linea Naturale - MARTIN INTERAMERICANA s.r.o. Prodej: - bio

Naše společnost byla založena roku 1995. Dnes již patříme na českém trhu mezi známé dovozce a distributory výběrového sortimentu, jako jsou čaje London Herb, Clipper, Celestial, Qi, zavařeniny a bonbóny Mrs.Bridges, Mission Deli Wraps, sušenky Walkers, marmelády Mackays, cereálie Jordans, čokolády Green & Black a další.

Pivovar Zbraslavice - výroba piva - výčepní světlé, světlý ležák, tmavý ležák, světlý speciál.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Maloobchod s nápoji

Výroba, distribuce a prodej: -káva Alfredo -čaj EILLES TEE -čokoláda Eilles

Velkoobchod:tabák a alkohol -cigarety, tabák, doutníky -zapalovače -dýmky -pohlednice, přání -hrací karty -foto alba -foto-kino -barevné filmy -dopisní papíry -káva -alkohol -prodej telefonních karet -prodej tabákového zboží

Výroba: - líh - všechny druhy - obilní destilát - Kosher líh - organominerální hnojivo-ORGAMIN - ocet 10% ve velkém balení. Prodej všech druhů lihu.

E-shop: - káva - čaj - čokoláda - kokosový cukr - šálky a konvičky - krabičky na čaj - přírodní koupele

Internetový obchod kepasa.cz nabízí „vše pro ty, kteří preferují zdravý životní styl“. V nabídce se nachází ekologické domácí přístroje a spotřebiče, ekodrogerie, přírodní biokosmetika, doplňky stravy, zdravá výživa a mnoho dalších produktů. Náš sortiment neustále rozšiřujeme o nové produkty a služby. Zákazníkům se snažíme poskytovat komplexní ...

Prodej kvasného lihu, likérů a kávy

Balíci služby a kompletace, logistika a skladování, správa a údržba budov, elektromontážní práce, zámečnícka výroba, minipivovar Všerad.

Největší dovozce a distributor světových vín a destilátů do České a Slovenské republiky.