Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Velkoobchod: -alkoholické nápoje.

Společnost STARLIFE je soukromou společností, která je producentem a výhradním prodejcem produktů špičkové kvality. Sídlo společnosti je v Hostivici. Na světový trh MLM společnost vstoupila v roce 1992. Většina produktů vychází z poznatků staré čínské a tibetské medicíny a nejnovějších poznatků lékařské vědy.

Cukrářská výroba - dorty svatební, dětské a na zakázku - dezerty.

Velkoobchod, e-shop: - potraviny - těstoviny - sýry - oleje - uzeniny - rýže...a další

Výroba prodej: -rafinovaný cukr -kostkový cukr -cukr krystal, krupice, moučka -melasa.

Výroba, velkoobchod, e-shop - mražené, chlazené a čerstvé potraviny - rybí výrobky, mražená zelenina, mražená hotová jídla - mléčné výrobky - zvěřina - moučníky, knedlíky

Velkoobchod, e-shop čerstvých ryb - ryby čerstvé i mražené - korýši, měkkýši - mořské řasy čerstvé - dezerty - vejce.

Projektová činnost ve výstavbě -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Ruční výroba knedlíků, vařené ve vodě. Knedlíky: - houskové - bramborové - ovocné - chlupaté - špekové - bramborové plněné uzeným masem - karlovarské.

Výroba a distribuce kynutých knedlíků - plněné knedlíky - houskové a bramborové knedlíky.

Dodavatel mléčných výrobků a mléka od krav, koz a ovcí. Na skladě máme: - jogurty - produkty z kozího, kravského a ovčího mléka - těstoviny - sýry - mléka - lahůdky

Stavební práce - bytová výstavba na klíč - rekonstrukce budov - rekonstrukce koupelen - zateplování - nízkoenergetické domy. Vinotéka - prodej vín.

Statek zabývající se chovem krav plemene Jersey. Prodej - čerstvé mléko - domácí tvaroh, jogurty, sýry a vajce z vlastní farmy.

Velkoobchod ovoce a zelenina - čerstvé ovoce a zelenina - houby, bylinky, exotické ovoce, lesní plody - loupaná a čištěná zelenina a ovoce.

Internetový obchod nanomedea.cz se zabývá prodejem nano impregnací a ochran na nejrůznější povrchy a materiály, outdoorovou imregnací, profesionálními výrobky pro nano ochranu povrchů a Nano Pěna. Dále pak léčivé čaje českých léčitelů, čaje z pralesa, domácí solné jeskyně, antibakteriální prádlo s nano stříbrem, kinesio tape a mnoho dalšího.

Velkoobchod. Prodej i pro maloodběratele: -alkoholické nápoje -cigarety -dýmky a příslušenství -káva -cukrovinky -vybrané potraviny -dárková služba, dárkové balíčky -noviny, časopisy -gastro sortiment.

Velkooobchod, maloobchod, prodej - chlazené maso kuřecí a krůtí. Prodejny: A. Staška 1904/80A, 140 00 Praha Olbrachtova 1946/64, 140 00 Praha Krejnická 2021/1, 148 00 Praha Obchodní nám. 51/1, 143 00 Praha

Výroba a distribuce müsli, müsli sušenky, kukuřičné a celozrnné lupínky, ovesné kaše a vločky, cereální výrobky pro děti, bio cereálie, zdravou výživu. Distribuce značek Panzani, Carbonell, Katjes. Sklad Emco - Hopi Jažlovice hala H2, D1 exit 11. - Logistické centrum

Vinařství - jakostní vína z vlastních hroznů