Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Výroba, prodej: -Hermelín, Lučina, Tartare. Výroba: -máslo exportní, čerstvé -tvaroh měkký, tvrdý, tučný -konzumní mléko -smetana.

Prodej - vína Reklamní agentura Event marketing Prodej - reklamní předměty Řezaná reklama Tisk - vizitky - letáky - firemní tiskoviny - vstupenky

Prodej surovin do nápojových automatů.

Sport Fitness Prodej, eshop: -kvalitní fitness oblečení pro sport, aerobic a volný čas - výživa a vitamínové doplňky pro sportovce - vybavení pro domácí fitness a posilovnu i doplňkové věci ke sportování. - autorizovanými partnery firem Kettler, Tunturi, Hammer, Bremshey, Finnlo, Landfit, Insportline a dalších. -pomůcky pro bojové sporty ...

Naše firma se od roku 1994 zabývá dovozem italských potravinářských výrobků, nápojů a značkových vín ze všech italských regionů. Nabízíme okolo 1500 výrobků v podobě nejrůznějších druhů sýrů, salámů, šunek, špeku, čerstvých těstovin atd., výrobky, které jsou nutné pro výrobu pizzy jako je mouka, drcená rajčata, rajské protlaky, olivové oleje, ...

Celostní medicína - Léčitelství, Reiki, Poradenství, Detoxikační medicína MUDr. Jonáše. Reiki kurzy - stupně 1-3b. E-shop: přírodní lékárna, detoxikační medicína Joalis, bioprodukty, dárky pro radost a jiné. Eva Šimková - Léčitelka, Reiki Mistr učitel, Terapeut Joalis, Duchovní poradce

Velkoobchodní prodej potravin, cukrovinek. -cukrovinky -čokolády -čokoládové tyčinky -džemy, nugety -kukuřičné výrobky -lízátka, nápoje -oplatky, pečivo -sušenky, trubičky -želé, žvýkačky.

Výroba a prodej: - sušené mléčné výrobky - mléčné krmivo - sojová mouka - sojový šrot - obilí.

Prodej nejrozšířenějších druhů sušených ořechů a sušeného ovoce - prodej volných surovin - prodej balených surovin

Prodej a výroba - lahůdky chlebíčky, obložené mísy, saláty

Prodej - potraviny - smíšené zboží

Pro naše klienty provozujeme služby osobního kuchaře.. dle Vašeho přání složíme menu, nakoupíme potřebné suroviny, přijedeme na Vámi určené místo, uvaříme a uklidíme. Dále provozujeme catering, firemní akce, rodinné oslavy a párty všeho druhu.

Mlékárna. Výroba: - mléčné výrobky tvarohy, jogurty, sýry.

Prodej: -mléčných a chlazených potravin.

Distribuce - modifikované sušené kravské mléko LACTAFITIN - mléčné proteiny

Řeznictví a uzenářství. Dodávky chlazeného a mraženého masa, uzenin a jiných výrobků pro: - restaurace - jídelny - prodejny aj. Provádění pravidelné veterinární kontroly.

Výroba, distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej: -portfólio pivních značek: -Krušovice (Desítka, Dvanáctka, Černé, Mušketýr, Malvaz). Typy obalů: -láhve 0, 5 l NRWa 0, 33l, plechovky 0, 33 l a 0, 5 l, kartony, KEGy. Sales Office Heineken Česká republika Antala Staška 38 Praha 4 - Krč tel.: 261 392 482. Distribuční ...

Firma Kasia s.r.o. byla založena v lednu 1993 jako plně soukromá obchodní společnost. Hlavním obchodním artiklem bylo od začátku koření, jehož je naše firma dodnes přímým dovozcem a následným zpracovatelem.