Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Výroba, prodej: - nealkoholické nápoje. - limonáda Koli. - limonáda LiV.

Činnost: - zahradnictví - prodej jahod s možností samosběru - pěstování okurek

Řeznictví a uzenářství. Prodej a zpracování: - masné a uzenářské výrobky - teplé občerstvení Prodejna: Politických vězňů 48 Kolín II Tel.:321 671 625

Prodej, maloobchod: -smíšené zboží.

Výroba a prodej: - bezlepkové pečivo a těstoviny.

Prodej, maloobchod: -smíšené zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Velkoobchod: -nápoje. Kompletní nabídka: -pražské pivovary -Krušovický pivovar -Karlovarské vody MATTONI.

Cukrárna: -cukrářské výrobky -výroba zmrzliny.

Export, import: -umělé květiny -sezónní zboží -řecká vína.

Pekárna a cukrárna. Výroba, prodej: -pečivo -zákusky -dorty.

Služby: -výroba lahůdkářského zboží. Zabýváme se výrobou lahůdkářského zboží tj.saláty, pomazánky, chlebíčky, obložená vejce, aspikové výrobky, rybí výrobky, sekaná, obložené mísy, chuťovky. Dále vyrábíme zboží na rodinné a podnikové oslavy a rauty.

Cukrářská výrobna: -výroba dortů, zákusků a trvanlivého pečiva.

Prodej: -potraviny -domácí potřeby -elektro -hračky -papír -drogerie -barvy, laky.

Mlýn. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pšeničná mouka hladká, hrubá, polohrubá, celozrnná, chlebová -pšeničná krupice hrubá i jemná -žitná mouka celozrnná -jedlé i krmné otruby -šrot a krmivo

Balírny a pražírny. Pražení: -káva. Autodoprava. Autoservis: -opravy osobních i dodávkových vozidel -pneuservis -autodiagnostika -sváření plastů.