Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej: -smíšené zboží. Čerpací stanice pohonných hmot.

Služby: -výroba mražených výrobků, krémů a italské zmrzliny.

Pivovar: -pivo značky Ferdinand. Druh piva: Ležák světlý Premium Charakteristika piva: Pivo s jemnou čistou vůní a chutí po sladu a chmelu, jemnou harmonickou hořkostí, příjemně řízné, středně plné chuti. Složení piva: pitná voda, ječný slad, upravený chmel, chmelový extrakt Obsah alkoholu: 5% OBJ. Na soutěži Slavnosti ...

Služby a prodej: -zaměření na zdravý životní styl léčivé kameny -čaje, knihy, obrazová galerie, -autorské oděvy z přírodních materiálů -dřevěné hračky, přírodní kosmetika.

Prodej: -maso -salámy, uzeniny, jitrnice, jelítka sádlo. Masna, řeznictví.

Náš eShop vám nabízí sortiment vín s možností osobního vyzvednutí nebo zaslání poštou.

Prodej: -průmyslová hnojiva -chemie pro zemědělství. Živočišná výroba: -výroba vajec -výkrm kuřat -chov prasat. Služby pro zemědělce.

Veterinář. Prodej: -maso -uzeniny -potraviny.

Výroba a prodej masných výrobků a uzenin.

Výroba a prodej: -maso a masné výrobky.

Velkoobchod, prodej a e - shop - keramika - porcelán Velkoobchod - káva - čaje - cukrovinky - čokolády i horké - delikatesy - sušenky Prodej a e-shop - káva - čaje - cukrovinky - čokolády i horké - delikatesy - sušenky, ... E-shop - káva - čaje - cukrovinky - ...

Prodej - potraviny Restaurace - teplá i studená jídla a nápojů

Prodej - brambory Výroba - menší ocelové konstrukce Kovovýroba Prodej - med Opravy - zahradní mechanizace Zemědělská činnost Opravy - čerpadla pro traktory ZETOR

- - řeznictví, uzenářstvíprodej - domácí zabijačkové speciality

Internetový obchod - přírodní kosmetika Internetový obchod - potraviny Internetový obchod - duchovní a esoterické literatury - potraviny - dárkové předměty - přírodní kosmetika Internetový obchod - duchovní a esoterické literatury Internetový obchod - dárkové předměty

Velkoobchod - portugalská vína Maloobchod - portugalská vína E-shop - portugalská vína

Poradenství - hubnutí - zdravá výživa Poradenství - zravý životní styl - pohybové aktivity

Prodej - potraviny - smíšené zboží

Velkoobchod a maloobchod - cukrovinky - ovocné bonbony - karamel - čokolády