Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Velkosklad: -ovoce -zelenina.

Bourárna vepřového a hovězího masa. Rozvoz po celé České Republice a Slovensku od neděle do čtvrtka. Každý den čerstvé maso z kvalitních belgických chovů.

Výroba, zpracování a konzervování - maso a uzeniny z velkých hospodářských zvířat

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Velkoobchod: - potraviny - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - cukrovinky - potravinářské polotovary - tabákové výrobky.

Minerály pro chemický průmysl, hnojiva, sůl Prodej, distribuce - potravinářská sůl Prodej, distribuce - posypová sůl Prodej, distribuce - sůl pro pro zemědělské účely

Hledáte místo, kde nakoupíte kvalitní a čerstvé ovoce či produkty rostlinné výroby? Obraťte se na nás! Pěstujeme a prodáváme ovoce - jablka, hrušky, broskve, třešně, višně, švestky, ryngle a taktéž produkty rostlinné výroby, jako je pšenice, kukuřice a řepka. Jsme jedním z mála pěstitelů, který může svým zákazníkům nabídnout konzumní ...

Velkoobchod - nápoje Velkoobchod - tabák

Vinotéka. Maloobchod: -stáčené víno. -lahvová vína.

Vinotéka. Prodej, maloobchod: -vína Pronájem archivních boxů pro ideální uložení Vašeho vína.

Prodej: - zdravá výživa - bio produkty.

Výroba a zpracování dekorovaného skla a skleněných polotovarů. Rychlé občerstvení, hostinská činnost.

Maloobchod: - sportovní potřeby - sportovní textil. Služby: - klasická masáž - myostimulátor - nastřelování naušnic. Prodej: - výživa pro sportovce - bylinky.

Dovoz, import, maloobchodní prodej a distribuce: - výjimečných rakouských, jihoafrických, francouzských, kanadských, německých, australských a italských vín z různých vinařských regionů. VINOTÉKA DOBRÁ NÁLADA: - Praha 2 - Nové Město, Gorazdova 1994/9 pr.doba: po-pá 11-19, ne 16-19 tel.: 777366903.

Prodej JUT hovězího ve čtvrtích a vepřového v půlkách, popř, . selata na rošt.

Velkoobchod zabývající se distribucí rostlinných olejů, nealko nápojů, piva, pochutin, použitých jedlých olejů a čistících prostředků pro gastronomické provozovny.

Prodej - odrůdová vína bílá a červená Vinařství