Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Služby: - palírna - pálenice

E-shop: - jízdní kola - cyklopříslušenství - sportovní výživa

Prodej, e-shop: - delikatesy - italské těstoviny - olivový olej - francouzské paštiky - rajčatové produkty - čáva, čaj....atd.

Pohostinství: - denní menu - chlebíčky - koláče - káva.

Kozí dvorek: - chov koz Výroba: - kozí sýr, jogurt.

Supermarket, prodej: -potraviny -nápoje -drogerie -domácí potřeby -zahradní vybavení -zahradnické potřeby

Hypermarket. Prodej: -potraviny, maso, uzeniny, ovoce, zelenina -drogerie -textil -elektrospotřebiče -domácí potřeby -obuv -knihy -hračky.

Maloobchod, prodej: - zdravá výživa - potravinové doplňky - čaje - koření - kosmetika.

Maloobchod, prodej: - zdravá výživa - potravinové doplňky.

Moštárna. Služby: - moštování ovoce - drtíme a lisujeme do nádob zákazníka - odpad si musí odebrat zákazník. Pro aktuální otvírací dobu na daný rok se prosím informujte telefonicky.

Prodej, e-shop: - potravinové doplňky - potravinové doplňky na snížení váhy

Kostelecké uzeniny a.s., držitel certifikátů Evropské unie (EU) CZ 333 a CZ 966. Kostelecké uzeniny a.s. se zařadily mezi TOP 100 českých firem a TOP 10 firem s rychloobrátkovým zbožím. Výroba: -maso, mastné výrobky, uzeniny -vepřové a hovězí maso čerstvé, mražené -drůbeží maso čerstvé, mražené -uzeniny sekané -uzeniny ...

Cukrárna a kavárna U Hrušků - široká cukrářských vyrobů nabídka z vlastní výroby - zákusky, dorty či minizákusky. Provozní doba : - pondělí 9:00 - 20:00 - úterý - čtvrtel 8:00 - 20:00 - pátek 8:00 - 20:00 - sobota 9:00 - 17:00.

Prodejna maloobchod: -alkohol, nealko, tabák -likéry, víno, pivo -destiláty -whisky -vodka -rum, tuzemák -vermuty -kořalky, sekty -dárkový alkohol -sirupy -Pepsi, limo -veškerý sortiment pro hospody a restaurace. Velkoobchod: Mostecká 2220/10, Jihlava.

Pivovar Trojan Telč byl založen v roce 2017 se záměrem obnovení pivovarnického řemesla v Telči téměř po 100 letech a zároveň navázání na rodinnou tradici vaření piva u Trojanů. Pro vybudování pivovaru byly využity stávající prostory bývalé telčské mlékárny, které prošly rozsáhlou renovací. V Pivovaru Trojan Telč vaříme pivo podle původních ...

Výroba, prodej, maloobchod: -lahůdky -studená kuchyně

Maloobchod: -drogistické zboží. Další provozovny: Drogerie "TETA" Třešťská 55 Batelov U Bartůňků Staňkova 333 Telč "ENAPO" Smíšené zboží U Bartůňků Rooseweltova 459/12 Třešť "FLOP".

Výroba, maloobchod: -pekařské výrobky -chléb, rohlíky -cukrářské výrobky -dorty, zákusky. Prodejna Novosady Novosady 20 594 01 Velké Meziříčí tel. +420 773 993 706

Služby, maloobchod: -vinotéka -víno, vína -česká vína -moravská vína -francouzská vína.

Zdraví z Vysočiny.cz Maloobchod, e-shop: -bezlepkové potraviny -bio potraviny -bezlepkové potraviny -obiloviny -potravinové doplňky -potraviny -přírodní kosmetika.

Výroba teplonosných kapalin - teplonosné a technické kapaliny - čerpání kapalin přímo do technologických systémů bez nutnosti další manipulace.