Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Český červený kříž. Služby: -darování krve -pátrací -humanitní -kurzy první pomoci -rekondiční pobyty pro zdravotně postižené.

Služby: -vedení družstva. Maloobchodní prodej potravinářského zboží v 70 prodejnách.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží.

Výroba a prodej mléka a mléčných výrobků Madeta. Připravujeme pro Vás: - mléko a smetanu - jogurty, tvarohy - dezerty - zakysané nápoje - přírodní a bílé sýry - sýrové speciality - tavené a plísňové sýry. - másla a tuk.

Velkoobchod, prodej: -tabákové výrobky -nápoje -cukrovinky

Jatka. Výroba: -maso -uzenářská-uzeniny -řeznictví.

Velkoobchod: -alkoholické nápoje FERNET STOCK, WHISKY STOCK, WHISKY, Balantines, John Walker, Grosier, Grants, Cromwels, Famous Grouse, Jacks Daniel, Jim Beam, Bourbon Medley, Bourbon Country, Chivas Regal, Rum tuzemský, Meruňka, Vodka konzumní nebo Finlandia, Boris Jelcin, Napoleon, Navarre,Duclos, Lordson Dry Gin, Beefeater Gin, Spumante sekt, ...

Velkoobchod, prodej: -potraviny -nápoje -tabákové výrobky.

Maloobchod, prodej: -potraviny -nápoje -pečivo -zelenina, ovoce -uzeniny.

Výroba: - elektrotechnické komponenty pro automobilový průmysl - segmentové strojky - ochranné zástěry pro bourače masa - těstoviny Opravy čínských termosek v Brně.

Výroba tradičního nepasterovaného piva POUTNÍK