Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
NacoObal - prodejna bez obalu. Internetový obchod, on-line prodej: - potraviny - pečivo, ovoce a zelenina - stáčená eko drogerie - eko kosmetika - rostlinné a éterické oleje, svíčky .

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Prodej -vejce Výroba, prodej: -majonézy, tatarské omáčky, dipy-gastrobalení -vlastní receptury.

Výdejna jídla. Výroba, distribuce: - obědové menu do firem - chlazené jídlo, balené obědy.

Sladovna. Výroba, stáčení, velkoobchod, prodej: - pivo.

Internetový obchod, eshop i specializovaná prodejna: - silikonové formy - vykrajovátka - formy - cukrářské, kuchyňské pomůcky - hmoty, směsi, šlehačky - barvy - zdobení, polevy, náplně, ochucovací pasty - cukrové postavičky - gely a lepidla - doplňky - svíčky, fontány, dortové podložky a krabice, cukrářské košíčky, špičky a ...

Prodej pečiva. Sortiment: - chleby - běžné pečivo - jemné pečivo - celozrnné a vícezrnné pečivo - pečivo bez cukru - sendviče - zákusky a dezerty.

Společnost VODEHNAL A SYN s.r.o. Hulín se zaměřuje na pěstování konzumních brambor a zeleniny a následné zpracování na gastro, bramborové polotovary. Prodáváme především vakuované, loupané brambory a zajistíme rozvoz v regionu Zlínský kraj. Možnost osobního odběru přímo na provozně v Hulíně. Forma objednávek: - brambory i zelenina se ...

Výroba, prodej: -dorty -zákusky -zmrzlina -nápoje -poháry -saláty -koktejly.

Vinotéka Holešov. Prodej kvalitního vína moravských značek a doplňků k vínu online. Prodej vína na oslavy, plesy, do restaurací, na kulturní akce. Vypůjčením výčepních zařízení. Možnost zpětného odběru zboží. Prodej, e-shop - víno, víno - sekty.

Výroba: -domácích knedlíků vařených ve vodě -různých druhů a velikostí -houskové knedlíky -kynuté knedlíky plněné kusovým ovocem -bramborové knedlíky přílohové -plněné uzeným masem, škvarky a švestkami -listové těsto -špekové knedlíky

Pekařství. Cukrárna. Výroba: - zákusky, koláče - běžné pečivo, balené pečivo - studená kuchyně - hotová jídla - těsta.

Kavárna. Prodej: - čaj - výběrová káva - čokoláda - pochutiny.

Rekreační areál Kamínka. Ubytování, služby: - kapacita areálu je 130 osob + 2 přistýlky - 6 pokojů přímo nad restaurací (dva dvoulůžkové, dva čtyřlůžkové a dva dvoulůžkové apartmány) - 3 plně vybavené samostatné sruby s terasou pro 6 osob s možností 2 přistýlek - 24 chatek pro 4 osoby. Restaurace.

Prodej - maso, masné výrobky - uzeniny.

Bezlepková prodejna i jídelna: - čerstvé bezlepkové pečivo i zákusky. Provozujeme obchod s bezlepkovým sortimentem. Denní menu výběr ze 3 jídel. Rozvoz po Kroměříži zdarma již od 1 kusu.

Pražírna kávy - naše káva je vždy čerstvá. Prodej, eshop: - 100% Arabica - Espresso směsi - Robusta - čokoláda - kávové příslušenství - kávovary NIVONA - dárkové balíčky. Další prodejna: - Kafíčko - Coffee to Go, Kovářská ulice 16, Kroměříž. Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

Farma, chov: - masný skot Prodej: - maso

Velkoobchod, prodej: -cukrovinky -slané pečivo.

Výroba, pečení - raw dorty, dortíky, jedná se o bezlepkové, nepečené dortíky z oříšku a ovoce.

Zdravá výživa: - pečivo - těstoviny, mouky - oleje, mošty - čaje, bylinkové tinktury - konopná kosmetika - ekodrogerie -přírodní kosmetika.

Nabízíme: - závodní stravování - rozvoz obědů, jídla pro firmy i domácnosti. - catering, hotová jídla. Zajišťujeme také: - rauty, svatby, firemní a rodinné akce a hostiny. Rozvoz - Kroměříž, Holešov, Bystřice pod Hostýnem, Rusava, Otrokovice, Žlutava, Napajedla, Malenovice, Tlumačov.

Pro prohlídky platí: -pouze po předchozí domluvě. Výroba, prodej: -mešní víno -celoročně po-pá 9.30-12, 12.30-18 hod. -so, ne 10-16 hod. -leden, únor - so, ne zavřeno. Zajištění: -prohlídka historických prostor sklepů -ochutnávka vín v historických prostorách sklepů. Občerstvení: -studená jídla. Počet míst+cenové relace: ...