Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Lesní penzion Bunč Roštín. Složení pokojů: -kapacita 76 lůžek vč. přistýlek - 50 lůžek, 26 přistýlek -3x apartmán - U Jelena ve Věži, Vizovice -5x 2lůžkový pokoj -1x 4lůžkový pokoj -2x 1lůžkový pokoj -7x srubová chatka -u všech pokojů i chatek sociální zažízení. Vybavení pokojů: -LCD -internet. Kategorie: -rekreační ...

Pohostinství: -restaurace: -veřejné a závodní stravování -nekuřácký salonek - pořádání soukromých akcí.

Pražírna kávy JAMAI CAFE s.r.o. Vás zve k posezení do nové provozovny. Najdete nás v Kroměříži na Velkém náměstí, kavárna je otevřena denně. Připravena je čerstvá káva, domácí dezerty, domácí limonády, lahodné víno a mnoho dalšího. Naše cukrářka připravuje pravidelné úžasné dezerty - Oreo dort, ovocný koláč s broskvemi, čokoládový dort s ...

Velkoobchod, distribuce: -potraviny: -trvanlivé mléko -tuky, oleje -slané pečivo, pochutiny -sušené ovoce, cereálie -nápoje, káva, čaj, sirupy -cukrovinky -instantní potraviny -koření -luštěniny, těstoviny, rýže, mouka -cukr, sůl -krmivo -drogerie -mléčné výrobky.

Ošetření galvanickou žehličkou Magnetoterapie Bylinná parní lázeň Masáže - klasické - medové - čokoládové - relaxační - lávové kameny - horkými mušlemi (tokoriki) - zábal do banánového listu - Fiji rituál, cukrový vánek - Reflexologie -Auyrvédská Abhyanga Prodej Kosmetiky z Fiji (pure Fiji), ...

Supermarket. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny -ovoce, zelenina -základní potraviny -mražené výrobky -mléčné výrobky -káva, čaj -sladkosti -nápoje -prostředky pro osobní hygienu -prací prostředky -čistící prostředky -potřeby pro domácnost -textil.

Fresh bar. Výroba, prodej, rozvoz: - oblíbené MIXIE - čerstvě lisované šťávy - ovoce - káva - 100% ovocné a zeleninové pyré - raw dezerty z ovoce a zeleniny - makové mléko. Přijďte si posedět, popovídat a užít svůj právě namixovaný kousek přírody! Těšíme se na VÁS. Tým MIXIE

Akreditovaná Konopná Poradna Prodej, eshop: -kosmetika z konopí -eko drogerie -čaje -zubní a ústní hygiena -zdravotní materiál -potravinové doplňky -zdravá výživa -konopná kosmetika.

Maloobchod, prodej: - dekorace - svíčky - bytový textil - přírodní kosmetika - čaje - víno.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Prodej moravských lahvových a sudových vín přímo od vinaře, za bezkonkurenční ceny.

Mlékárna. Dodávka: - mlékárenské a potravinářské výrobky. Výroba: - pomazánkové máslo - tvarohové dezerty - Mozzarella - sýr DUKO - smetanové krémy.

Dovozem, distribuce, e-shop: - BIO mladý zelený ječmen.

Vinotéka Kroměříž. Prodej: -sudová, lahvová vína - bílá, červená. Jaká vína nabízíme: - Rulandské bílé, Rulandské šedé, Neuburské, Ryzlink vlašský a rýnský, Sauvignon, Sylvánské zelené, Müller-Thurgau, Veltlínské zelené, Iršai Oliver - Frankovka, Dornfelder, Alibernet, Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Cabernet Moravia.

Kroměřížská čokoládovna. Výroba, prodej, eshop: - domácí pralinky z pivovaru - čokoládové lanýže - čokoláda.

Půjčovna, pronájem: - elektrický výčep - párty pípa - malý i velký mobilní univerzální gril - mobilní kovová udírna - džbány, sklenice na víno, pivo, skleněné hrnky na kávu, čaj - půjčujeme na kusy. Prodej: - sudová piva - 50l, 30l, 15l - sudové limonády - kofola, malinovka, kombajnerka, hrozen bílý - plastové jednorázové ...

Pivovar, restaurace, penzion a hotel ČERNÝ OREL Pivovar - výroba piva klasickou českou technologií - nej ocenění: stříbrná pivní pečeť pro polotmavou 12 - exkurze v pivovaru - pšeničné pivo - ALE, IPA, Stout, Lambic Restaurace - krajová, národní jídla, speciální mezinárodní kuchyně - denní menu - týdenní nabídky ...

Jatky Holešov. Výkup: - prasata, prasnice - dobytek. Služby: - svoz jatečných zvířat - porážka vepřového a hovězího dobytka - domácí porážka - přeprava zvířat.

Velkoobchod, výroba, prodej, eshop: -zdravá výživa -káva, čaje, bylinné směsi -bio a dia potraviny -doplňky stravy -kosmetika ESI? BIO - krémy, gely, mýdla, šampony, oleje, masti -ekologické čistící a prací prostředky do domácnosti -koření a byliny -ghí, bio ghí -přírodní kosmetika -kokosový olej bio.

Prodej: - sušené plody, ovoce - ořechy