Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Cukrárna. Maloobchod, prodej: -zákusky, cukrovinky, dorty -káva, studené nápoje.

Cukrářská výroba, cukrářství: -svatební koláčky -cukroví, zákusky -dorty, korpusy na dort.

Nabízíme: -sortiment vína -obaly na víno -dekorační předměty -ozdobné nápady a sušené květiny. Ubytování. Ochutnávka denně 30-150 druhů vín.

Maxxes je přírodní bylinné afrodiziakum na podporu erekce pro muže. Zaručuje dlouhodobou erekci.Doplněk stravy, schválen státním zdravotním ústavem ČR.Účinek až 36 hodin

Pekárna. Výroba, pečení, maloobchod, prodej: -potraviny: -pečivo i tmavé -buchty -plněného pečiva.

Výroba, maloobchod, prodej: -obložené mísy, chlebíčky, saláty, pomazánky, obložené vejce, jednohubky, bramborové placky, plněné bagety -palačinky, tvarohové smaženky -zákusky, cukroví, dorty, vdolečky -dárkové koše.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie, spotřební zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny, smíšené zboží.

Výroba, pečení: -vlčnovské vdolečky - tvarohové, makové, ořechové.

Výroba a prodej cukroví, dortů, zákusků.

Cukrářská výroba, pečení: -zákusky, dorty -vánoční čajové pečivo.

Zprostředkování: -obchod Maloobchod: -smíšené zboží Pobočka: -Uherský Ostroh, Ve dvoře 838, tel.:572591309.

Pekárna, výroba, prodej: - pečivo - rohlíky - bulky - pletýnky - veka - koláče - záviny - buchty

Pohoštění: - ve stylovém prostředí Zámecké tvrze Nabízíme: -sortiment vína -obaly na víno -dekorační předměty -ozdobné nápady a sušené květiny.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pekařské výrobky -cukrářské výrobky.

Prodejna zdravé výživy Nejenbio: -široký sortiment biopotravin -kvalitních a tradičních potravin -doplňků stravy -biokosmetiky -ekologických čistících prostředků.

Výrobna moučníků. Výroba, pečení: -moučníky kynuté: -svatební vdolečky, rohlíčky, koláčky: -tvarohové, makové, ořechové, povidlové -ovocné koláče - dle sezony -moučníky pro restaurace, hotely -rychlé občerstvení.

export-import komodit: -potraviny.

Pekařství,Cukrářství. Výroba,maloobchod,prodej: -pekařská,cukrářská: -pečivo -domácí zákusky -dorty -svatební koláče,vdolečky.

Prodej čepovaného piva z autostánku na rautech, koncertech i podnikových akcích. Provoz skladu nápojů či pronájem automatů na cigarety

Maloobchod, prodej: - potraviny - nápoje - drogerie - papírenské zboží.

ABART, spol. s r.o. Vinný sklep Velehrad. Výroba: -vína zejména jakostní s přívlastkem, archivní do restaurací, hotelů a vináren z Velehradu. Prodej: -vína ve vinném sklepě. -Ryzlink rýnský -Ryzlink vlašský -Rulandské šedé -Sylvánské zelené -Chardonnay -Sauvignon -Veltlínské zelené -Tramín červený ...

Zakázková výroba, pečení: -vdolečky na svatby, oslavy, výročí: -tvarohové, makové, ořechové.