Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Velkoobchod, dovoz ze zahraničí, prodej: -ovoce, zelenina (Itálie, Španělsko, Holandsko, Belgie, Francie, Řecko, Turecko, Maďarsko, Polsko, Kypr aj.). Maloobchod, prodej: -ovoce, zelenina (ČR, Slovensko) -sušené plody a ořechy.

Výroba, prodej: -lahůdky: -obložené chlebíčky, obložené mísy, saláty, kuřecí a vepřové rolády -výrobky studené i teplé kuchyně.

Maloobchod, prodej: - potraviny - nápoje.

Velkoobchod, zprostředkování, prodej: -skot: -jatečný a plemenný -maso: -chlazené, mražené: -vepřové, hovězí, drůbeží. Bourárna: -tel.:572551555 Mrazírny: -tel.:572551556. Prodejny: -maso a uzeniny: -Uherské Hradiště, Štěpnická 1156 -tel.:527561309 -Uherské Hradiště, hotel Morava -Šafaříkova 952, ...

Pohostinství: -kavárna. Vinotéka -víno, vína: -lahvová, sudová, v PET lahvích.

Velkoobchod s cukrovinkami Obchodní zastoupení firmy PORFIX-pórobeton, a.s, Zemianske Kostolany, SR.

Výroba a prodej: - žen-šenový elixír (je zdrojem energie, stimuluje tělo i mozek, zbavuje únavy, povzbuzuje sexuální potenci, využitelný při prevenci impotence).

Výhradní zastoupení pro ČR "Mladý ječmen". Výroba, prodej, zásilkový prodej: -doplňky stravy: -stimuluje do normálu -očista organismu -tablety - chlorela (sladkovodní řasa) -prášek - mladý ječmen (nápoj) -zdravá výživa.

Moštárna v Hostětíně: - výroba bio ovocných šťáv - jablečné mošty a sirupy v BIO kvalitě - ekologické zemědělství, ovocnářství

Velkosklad, velkoobchod, sklad, prodej: -potraviny

Cukrárna. Výroba, prodej, objednávka: -domácí zákusky -dorty-i s dětskou tématikou. Nabídka: -káva, čaj, pivo -cukrovinky -zmrzlinové poháry.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží: - potraviny - drogerie.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží. Silniční nákladní doprava.

Výroba, prodej: -potraviny: -kečupy, kompoty bez chemických konzervačních činidel -ovocné a zeleninové pomazánky -sterilovaná zelenina -proslazené ovoce -marmelády.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží:

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.

Smíšené zboží. Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - domácí potřeby.

Cukrářství. - cukrářská výroba