Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Studená kuchyně, výroba, výrobna, prodej, rozvoz dodávka, distribuce, lahůdek, lahůdky. Výrobky studené kuchyně: - lahůdky studené kuchyně a uzenářské speciality. - saláty - pomazánky - obložené chlebíčky - aspikové výrobky - obložené mísy - domácí uzeniny. Lokalita firmy: Uherské Hradiště, Zlín, Vsetín, Koryčany - ...

Pekárna. Výroba pečiva: - chleba, rohlíky - sladké pečivo

Lékárna Uherský Ostroh se zabývá prodejem léčiv a nabízí kromě klasického lékárenského sortimentu i homeopatika a potravinové doplňky. Nabízíme: -léky, léčiva na předpis i bez předpisu - farmaceutické přípravky - vitamínové doplňky - homeopatika - kosmetika - dětská výživa - čaje - ortopedické pomůcky, boty.

Rodinný ovocný lihovar Žufánek, výrobce ovocných destilátů, likérů a bylinných absintů. Ovocný lihovar. Výroba, prodej alkoholických nápojů: -ovocných destilátů a přírodních likérů, lihovin: - slivovica, hruškovica, meruňkovica, jablkovica, kdoulovica - brandy, borovička, absinth. Zpracování: -včelích produktů. Sadařství.

Výroba, maloobchod, prodej: - vaječné, nevaječné a barevné těstoviny (kolínka, makarony, trubky, vrtulky, kroužky, spirály, abeceda, rýže, široké, mušličky, hvězdičky, flíčky, květy, drobení (tarhoňa), copánky - válcované níťovky - vlasovky dlouhé - lasagne

Pivovar. Penzion - ubytování až pro 30 hostů. Vířivka i sauna. Restaurace - rozvoz denního menu, pizza. Zajistíme kompletní cateringové služby.

Výroba: -obaly pro (balení): -potraviny: -cukr -sladidla na bázi aspartamu -sušená smetana -sůl*, pepř -párátka. Výroba: - Částkov 132, 687 14 tel.: 606731118.

Distribuce, prodej: - mražených a chlazených výrobků pro velkoobchodní odběratele a distribuce konečnému zákazníkovi. Chlazené a mražené drůbeží, vepřové a hovězí maso.Ryby, mražená zelenina a zmrzlina.

Maloobchod, prodej: - víno sudové, přívlastkové, pochutiny - svíčky

Jiří Černý provozuje vinařství, prodává jakostní a přívlastková vína a poskytuje ubytování.

Rodinné vinařství: - pěstování 25 odrůdách vína - výsadba vinic - výroba a prodej vína -degustace vína -reklamní vína.

Tomáš Jurák provozuje vinařství, zaměřuje se na mulčování sadů a vinohradů a vyrábí různé druhy bílých, červených a růžových vín.

Internetový obchod, on-line prodej - pivo v plechu, pivní sudy, degustační balení - dárkové poukazy -dárková balení piva -pivo v sudech - sady, dárková balení pro pivaře.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -potraviny: -hotová jídla -paštiky -masové konzervy -sterilovaná zelenina -kečupy -kompoty -sirupy -džemy -dětská výživa -DIA výrobky -pikantní a ostré výrobky -drůbeží výrobky -výrobky s rajčaty -zdravá výživa -bezlepková dieta -gastro výrobky.

Pavel Dvořan se zaměřuje na výrobu a prodej různých druhů jakostních vín.

Pekařství, pekárna: - chleba - běžné pečivo - sladké pečivo - vlčnovské vdolečky.

Hypermarket, Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny -průmyslové zboží -domácí potřeby -sklo, keramika -elektrospotřebiče -papírnictví -drogerie.

Hypermarket, supermarket. Maloobchod, prodej: - potraviny - průmyslové zboží - domácí potřeby - sklo, keramika - elektrospotřebiče - papírnictví - drogerie.

Kavárna, prodejna kávy. Internetový obchod, on-line prodej: - kávy, čokolády, čaje - sladkosti - přípravky do kávovarů - sklenice, hrnky.