Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Řeznictví a uzenářství. Výroba, prodej: - uzená masa: – uzený bok, kolena, krkovička, žebírka, kořeněný špek - zabíjačka – tlačenka, jitrničky, ovar, játrové výrobky, sezónně jelítka - drobné masné výrobky: – párečky, klobásky, špekáčky, kabanosy, cigára - salámy: – šunkový, junior, lunč, uzená rolka, ...

Řeznictví, uzenářství. Výroba, zpracování, prodej: -maso: -hovězí, vepřové -uzeniny.

Výroba, distribuce: -potraviny rostlinného původu: -jablečné octy -hořčice, -čerstvé syrové šťávy -ovocné džemy -zeleninové pomazánky -nakládané produkty - okurky, sýry, utopenci, výrobky z hlívy ústřicné.

Výroba, prodej: - uzená masa: – uzený bok, kolena, krkovička, žebírka, kořeněný špek - zabíjačka – tlačenka, jitrničky, ovar, játrové výrobky, sezónně jelítka - drobné masné výrobky: – párečky, klobásky, špekáčky, kabanosy, cigára - salámy: – šunkový, junior, lunč, uzená rolka, turistický, zlatá šunka, ...

kořenící směsi ochucené soli jednodruhové koření

Stroje na krouhanou-strouhanou zeleninu. Prodej: - průmyslových gastro zařízení pro zpracování zeleniny - kráječe zelí a zeleniny. Dovoz, prodej ovoce a zeleniny.

Velkoobchod s ovocem a zeleninou.

Pekařství Masařík s.r.o. Uherské Hradiště má dlouholetou historii a zachovává technologie původní receptury bez požívání moderních chemií a urychlovačů. Výroba Mařatského chleba. Kvasový chléb je vyráběný v Mařatské pekárně klasickou technologií ze žitného kvasu. Jedná se o chléb pečený klasickým způsobem dle tradiční receptury. Proč si ...

Prodej,distribuce: -mražené,chlazené potraviny: -rybí,bramborové výrobky -zelenina,ovoce -zmrazené pečivo -chlazené zboží pro gastronomii: -nápoje,rostlinné oleje,tuky,čaje a potravinové doplňky -hotová jídla -zmrzliny Algida.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny -maso, uzeniny -balící činnost. Výroba, velkoobchod, rozvoz: -maso, uzeniny -tepelně opracované masné výrobky. Doprava do 3, 5t.

TKS Kunovice Gastro. Závodní kuchyně. Rozvoz jídel - čerstvě uvařená jídla expedujeme v termoportech. Vyrábíme více, než 300 druhů jídel. Oslavy a rauty. Občerstvení na společenské a pracovní večírky, svatby, křtiny, promoce, rauty pro firmy a domácnosti.

Zemědělská společnost AGRO BŘEZOVÁ, s.r.o. se věnuje podnikání v oblasti rostlinné a živočišné výroby. V rámci živočišné výroby se naše ekofarma zaměřuje především na pastevní chov plemenného skotu (plemeno masný simentál a piemont) a vepříků. Zabýváme se prodejem masa ze dvora. Tím ovšem výčet našich služeb nekončí. Další činností, kterou ...

Pražírna čerstvé kávy 100% ARABICA - ROBUSTA - espresso směsi - degustační balení všech druhů naší pražené kávy - mletá i zrnková pražená káva - možnost ochutnávky pražené kavy přímo na místě

Pražírna kávy. Prodej kávy: - Arabika - Robusta - Espresso směsi.

Prodej pečiva. Sortiment: - chleby - běžné pečivo - jemné pečivo - celozrnné a vícezrnné pečivo - pečivo bez cukru - sendviče - zákusky a dezerty.

Vinotéka. Prodej sudového i lahvového vína. Rozvoz po-so 15-20. - ZDARMA - UH, Staré Město, Kunovice, Jarošov - za 39, - Kč - Popovice, Míkovice, Kostelany, Vésky, Mistřice, Zlechov, Podolí, Huštěnovice, Bílovice, Ostr. Nová Ves . Prodej: - Moravská vína - prémiové rumy - holandské sýry - koření - sypané čaje - kaše - ...

Vinotéka. Moravská vína - sudové i lahvové víno. Prodej: - holandské sýry - čokoládové pralinky Janek - koření - sypané čaje - kaše - bylinky - sušené ovoce - ořechy, ořechy v čokoládě - domácí marmelády - sklo - dárkové balení, poukazy.

Zdravě Bistro. Prodej kvalitních, zdravých potravin.

Výroba, prodej: -povidel - vařená švestková povidla – slazená -švestková povidla EXTRA - bez přidaného cukru -švestková povidla s mákem -švestková povidla s rumem a skořicí.

Výroba, velkoobchod, prodej: -kynuté knedlíky ovocné, tvarohové -ovocné knedlíky z tvarohového těsta. Pronájem: -chladírenské, mrazírenské prostory.

Výroba, prodej: -dorty -zákusky -zmrzlina -nápoje -poháry -saláty -koktejly.

Závod masné výroby VOMA, s.r.o. Uherský Brod. Maloobchod, prodej, rozvoz - 572630810: -čerstvé a mražené maso -masné polotovary a uzeniny.