Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Výroba: - slovácké vdolečky - tradiční slovácké koláče - malé, střední, velké - bavorské vdolky - slovácké rohlíčky - makové, ořechové - šátečky - honzovy buchty - bábovky - záviny - dukátové buchtičky - táče s náplní - tvaroh, mák, jablko-ořech - švestkový táč sypaný mákem - makový táč s povidly - ovocné táče bez tvarohu ...

Jedinečný kávový nápoj Pistaccino. Distribuce, prodej pro Českou republiku, Slovensko.

Řeznictví, uzenářství: Zásobování pro gastro provozy. Velkoobchod: - maso, masné výrobky - šunkové, grilovací koleno.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -aquamaty - výdejníky vody, přístroje na vodu -barely vody -sirupy -káva, čaje. Pobočky: -Brno -Jihlava -Znojmo -Olomouc -Uherské Hradiště -Ostrava -Ústí nad Labem -Hradec Králové -Praha.

Likérka Nezdenice. Výroba, distribuce, prodej: - Borovičková pálenka 38% - slovácká slivovice 50% -Višeň 30% -Bylinná Lopeník 35% -Tuzemák jemný 38% -Aperitiv Promenáda 18%.

Vinné sklepy. Výroba, prodej: - jakostní a přívlastková vína - šumivá vína a sekty.

Výroba, prodej: - vína sudová, lahvová. - révový materiál a sazenice. Posezení ve sklípku s možností řízené degustace.

Pěstování: - vinná réva. Prodej: - vína jakostní, přívlastková, archivní - vína lahvová, velký výběr sudových vín. Možnost ochutnávek a řízených degustací. Bílá vína - Muškát moravský, Müller Thurgau, Tramín červený, Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Sauvignon, CuWée No.5 . Červená vína - Cabernet Sauvignon, Frankovka.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - bylinné doplňky stravy - Guarana, Ženšen, Kotvičník - čaje, káva - přírodní kosmetika.

Vlastní výroba, velkoobchod, prodej: -mražená kuřata -mražená porcovaná drůbež -mražené polotovary -kuřecí droby -chlazená kuřata -mražené slepice -kuřecí šunky a uzeniny -drůbeží paštiky -separované maso. Porážka, velkoobchod, prodej: -drůbež.

Řeznictví, uzenářství. Porážky dobytka. Výroba: -maso, uzeniny. Prodej - vepřové a hovězí maso: -68712, Bílovice 65. Specialista na hovězí maso: -dodávka pro hotely, restaurace...

Výroba cukrovinek: - dortové oplatky - kokosové kmeny - turecký med - kokosové a marcipánové tyčinky.

Výroba, prodej: -pivo JANÁČEK: -keg flach (nerez sudy), lahve, pet -světlé 10%, 11%, 12%, 14% -tmavé 10% -speciální kvasnicové -speciál polotmavý 14% -ochucené pivo: -citron, cola, zázvor Prodejna Olšavanka: -tel.:572634675.

Maloobchod, prodej: - zdravá výživa - bezlepkové výrobky, kukuřičné produkty, sušené potraviny, bylinné čaje, sirupy, čerstvé pečivo - doplňky stravy .

Pražírna kávy Uherský Brod JAMAI CAFE s.r.o. Vás zve k ochutnávce i nákupu čerstvě pražené kávy. Na prodej je u nás čerstvá káva - zrnková i mletá. Několik druhů špičkové kávy z různých světových regionů - 100% Arabika i kávové směsi, které doplňuje výběrová Robusta. Zákazníci mohou nakoupit i přes náš eshop. Káva je vždy připravena těsně ...

Kavárna, pražírna kávy. Produkce kávy ARAKAFE - mix arabica, robusta. Prodej, internetový obchod, eshop: - čerstvě pražená káva - zrnková a mletá káva Arabica a Robusta - dárkové balení kávy.

Výroba: - houskové, bramborové knedlíky - moravské koláčky.

Prodej z pojízdných prodejen: - ovoce a zeleniny od tuzemských pěstitelů. Zásobování restaurací, hotelů, jídelen.

Prodej: - přírodní kosmetika - bylinné produkty. Poradenství

Výroba, prodej: - kravské sýry - kozí sýry - ovčí sýry - světové sýry - víno a další delikatesy - dárkové balíčky, bedýnky - dárkové poukazy.

Výroba: - brambůrky, bramborové lupínky.

Výroba, prodej, eshop: - bezlepkové směsi - univerzální, na chleba, pizzu, na palačinky

Výroba, dovoz, prodej: - přírodní doplňky stravy - ječmen - chlorella

Výroba, prodej: -medovina - přírodní i ochucená: -mandlová, skořicová, ořechová, cherry. Výkup, prodej. -medu.

Velkoobchod: - vína. Další služby. - montáž výčepních zařízení - montáž, zapůjčení a prodej vinoték - vybavení vinoték - prodej doplňků.