Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Distributor potravinových doplňků: - Vitamín C antioxidant - Aloe pro detoxikaci organismu - Colostrum pro posílení imunity - Lyovis přírodní probiotika - HepaDrink pro optimalizaci funkce jater Eshop: - zdravotnické potřeby - přírodní produkty - potravinové doplňky. Prodej: - Biotorus - Pulzní magnetoterapie - Bioozon - ...

Pekárna: - vlčnovské vdolečky - ořechovníky - makovníky. Výroba: - cukrářské výrobky: - dorty - zákusky.

Pivovar. Vyrábíme pivo za využití moderní nerezové technologie, používáme klasické výrobní postupy při výrobě českého piva. Výroba piva: - Jarošovská Desítka 10%, APA 13%, IPA 15% - Jarošovský Jura 11%, ležák 12%, Joža 13%, Stout 13%, Šohaj 14%, Rochus 16% - Jarošovské černé 10% - Jarošovská Adventní 14%.

Včelařství. Prodej: - medu - včelařské potřeby: - nástavkové úly - potřeby pro úly a rámky - ochranné pomůcky a drobné potřeby pro včelaře - krmení včel - včelí produkty - potřeby pro práci a manipulaci s medem - dárkové poukazy a knihy - oddělky a včelstva. Služby pro včelaře.

Mrazírny, mrazírna. Velkoobchod, prodej, import, dovoz: -potraviny: -vepřové maso -vepřové a hovězí droby -telecí maso -koňské maso -drůběž: -kuře a kuřecí díly -krůta (krůty) a krůtí díly -kachny, husy, slepice, slepičí díly -králík -jehněčí -uzeniny -sýry: -Eidam 30% a 45%, uzené sýry -mražené ...

Obchůdek plný poctivých potravin - zdravých i "nezdravých". Prodej: - potravinové speciality - domácí paštiky, uzeniny, sýry, máslo, vajíčka - ručně dělané pralinky, perníčky, sušenky - čerstvé pečivo - sezónní ovoce a zeleninu - sirupy, čaje, kávu - pesta, marmelády - bezlepkové potraviny - veganské potraviny - něco ze zdravé ...

Pekařství, cukrářství. Cukrářská výroba: - zákusky, rolády, řezy, vdolečky a další .

Penzion Vinařství Vaďura - kapacita 20 lůžek: - 3 pokoje - složení 6, 6 a 8 lůžek. Velkobchodní prodej vína. Řízené degustace. Polešovice 672: - vinotéka - ubytování s možností parkování - 3 pokoje, kapacita 11 osob.

Prodej: -višně -broskvoně -bílý rybíz -hrušně -slivoně -červený rybíz -angrešt -třešně -meruňky -černý rybíz. Odbytové družstvo.

Výroba: - přívlastková vína z vlastních vinic. Posezení ve vinném sklepě, degustace vín, odborný výklad o vinařství. Ubytování, prohlídky vinic.

Vinařství. Výroba: - sudová, lahvová vína - jakostní odrůdové víno - přívlastkové víno - pozdní sběr, kabinetní, ledové, slámové. Penzion Vinařství Vaďura - kapacita 20 lůžek: - 3 pokoje - složení 6, 6 a 8 lůžek.

Prodejna. Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -sazenice -ovoce -zelenina -keramika.

Výroba: - cukrářské výrobky pro různé oslavy narozeniny, svatby - dorty veškeré druhy i netradiční - svatební zákusky - koláčky (i vhodné pro lidi trpící bezlepkovou dietou). Cukrárna: - venkovní a vnitřní posezení. Rozvoz Uherské Hradiště, Strážnice, Uherský Brod, Buchlovice, Spytihněv.

Výroba, prodej: - vlčnovské vdolečky, koláčky.

Pohostinství: -cukrárna: -zákusky, koláčky, chlebíčky, dorty -příjem objednávek na výše uvedené.

Velkoobchod, prodej mražené: -ovoce -zelenina - ryb a drůbeže.

Fitness centrum. Internetový obchod, eshop, prodej: -sportovní výživa a doplňky výživy.

Vinařství Dvůr pod starýma horama s.r.o. najdete v obci Boršice nedaleko Uherského Hradiště. Součástí areálu jsou stylové sklepní prostory s posezením. Jde o penzion s bezbariérovým přístupem, ubytování lze spojit s degustací vína. Pokud patříte k hostům, které láká vinařská turistika, zpestříme Vám pobyt v penzionu vinařským programem - ...

Prodej: - holandské, francouzské, italské, řecké a slovenské sýry - moravská vína - kvalitní čokoláda - čaje a káva - italská a francouzská uzenina - francouzské paštiky - italské těstoviny - kuchařské a řeznické nože značky Fr. Dick - dárkové poukazy. Připravujeme sýrové mísy pro slavnostní příležitosti a dárkové koše dle ...

Výroba a prodej: - pšeničná mouka hladká - pšeničná mouka polohrubá - pšeničná krupice tmavá - pšeničná mouka GRAHAM - pšeničná mouka chlebová - žitná mouka chlebová - žitná mouka celozrnná - pšeničné otruby - krmná mouka.

Eshop, internetový obchod s vínem. Prodejní sklad, velkoobchod, maloobchod. Zastoupení firem: Royal Wine s.r.o. Víno vín Strážnice Vinařství Šabata Rakvice Vinařství Skalák Kyjov Vinařství Pod Martinkou Vinařství B/V Vacenovice. Vína, vinotéka: -stolní -odrůdová jakostní -přívlastková -archivní -ledová, slámová -bílé, ...