Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej - léčivé výrobky, potraviny zdravé výživy, bylinky, čaje, poradenství

Zabývám se tvorbou jídelníčku a poradenstvím v oblasti výživy.

Prodej, poradenství - bylinkářství: -bylinné čaje -bylinné masti, tinktury, tablety, sirupy, oleje -mícháme bylinné čaje na počkání -poskytujeme masáže SHIATSU.

Pěstování, výroba, prodej: -víno

Výroba: -nealkoholické nápoje -ovocné šťávy, nektary a nápojů HELLO -sirupy HELLO -alkoholické nápoje -lihoviny

Obchodní centrum. Supermarket, prodej: -potraviny, drogerie tel.:572626140; fax:572626141. Vinotéka, dárkové zboží, tabák: -tel.:572626150. Velkoobchodní sklad: -tel. sklad: 572626160 tel. objednávky VO: 572626111-112 tel. ekonomický úsek: 572626116 -fax: 572626114. Prodejní sklady CASH and CARRY: -Uherský Brod, ...

Výroba bioproduktů: Bioláda - džemy s 98% obsahem ovocné složky, bez přidaného cukru ZEN drinky Čaje pro dva Ovocné sirupy

Výroba a prodej sušeného ovoce a zeleniny.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej: -vinařství -vinný sklep (provozovna č.5720). Pod Starýma Horama č.e.23 696 71, Blatnice pod sv. Antonínkem.

Výroba mléčných výrobků. Nabízíme: - polotučné mléko - smetana ke šlehání - čerstvé mléko polotučné (PET) - jogurt bílý - laksymáček vanilkový a kakaový - pomazánkové máslo - šlehané podmáslí - zakysaná smetana - zákys - čerstvé máslo.

Maloobchod, prodej: - plantážní zrnková káva - 100% arabica Ze střední a jižní Ameriky, bezkofeinová káva, aromatizovaná i ajurvédská káva - čaje a bylinné směsi firem Oxalis, Natura-Grešík, Ahmad, London, Biogena, Ecce – Vita Dr.Frej, Everest Ayurveda: - ovocné, černé, zelené, bílé, žluté, roiboos, ajurvédské, honeybush - koření, ...

Pronájem: - skladové, prodejní prostory o ploše 400 m2, hliníkové regály. Objekt je vytápěný, alarm trvale napojený na bezpečnostní agenturu, kamerový systém se záznamem 24 hodin. Parkoviště pro 20 automobilů. Provozní doba 7 – 15 hodin. Zprostředkování prodeje. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - tejpovací pásky - gelové ...

Ukončení provozování dne: 16.04.2014 Pekárna.Pekařství. Výroba, pečení: -tmavé i světlé pečivo.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej a pěstování biozeleniny.

Prodej: -přípravek na zvětšní prsou natural push-up.

Rozvoz,mobilní prodej: -mražené výrobky: -zmrzliny,nanuky -hotová jídla -polotovary.

ZEDNÍČEK a.s., česká obchodně výrobní společnost působící na evropském trhu s chlazenými potravinami pod vlastními značkami a značkami evropských výrobců. V současné době patříme k největším českým dodavatelům chlazených potravin, zejména uzenin, sýrů, rybích produktů a specialit. Náš sortiment tvoří více než 500 položek, kterými zásobujeme 1 ...

Pražírna výběrové kávy. - degustační menu - káva arabica - káva robusta - espresso směsi - bio káva - pressovače, mlýnky - kávovary Bialetti - káva s sebou - café bar - e-shop.