Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Pražírna výběrové kávy. - degustační menu - káva arabica - káva robusta - espresso směsi - bio káva - pressovače, mlýnky - kávovary Bialetti - káva s sebou - café bar - e-shop.

Zpracování a distribuce mražených potravin. Online prodej.

Distribuce, dovoz, prodej, velkoobchod: - italská káva - čokoláda - čaje Prodej, pronájem a servis - repasované kávovary E-shop - výdejní místo - internetový prodej kávy, čajů, čokolád, porcelánu a dárkových balení. Mostní 138, 760 01 Zlín Mobil: 731 169 802 E-mail: info@kavycaje.cz

Pekárna. Výroba, pečení, prodej: -potraviny -pečiva -pekařské výrobky -pečení i na objednávku -chléb, chleba: -tradiční výroba bez chemických přísad -s příměsí brambor (bramborový) -celozrnný -pečivo: -celozrnné -jemné z křehkého tukového těsta -sladké -slané -listové těsto bezvaječné -výroba na zakázku dle ...

Pekárna. Výroba, prodej: - běžné pečivo - chléb - jemné pečivo - cukrářské výrobky - dia výrobky.

Distribuce Přírodní Pramenité vody v 18, 9 litrových barelech. Prodej doplňkového sortimentu, Aquamaty, káva, čaj a další.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie.

Oblastní sklad. Prodej,distribuce: -pochutiny z brambor: -smažené lupínky CHIO CHIPS.

Supermarket Interspar: -potraviny, ovoce, zelenina -elektronika -textil.

Prodej, eshop: - oleje panenské - lahvičky na oleje s kapátkem a rozprašovačem - alkoholické nápoje - bonbóny, cukr, sladidla - bylinné kapky, sirupy, čaje, masti a balzámy - doplňky stravy - houby sušené - instantní kaše a směsi - kakao, čokoláda FAIR TRADE Káva BIO a FAIR TRADE - Guarana - knihy o zdraví - kokosové pochoutky BIO ...

Exkluzivní španělská a italská vína: -červená, bílá, růžová vína -sekty -dárkové balení vín -olivové oleje, zelené i černé olivy ze Španělska -ovčí a kozí sýry.

Prodej, eshop, italské potraviny: -těstoviny -omáčka -plody moře -sýry -rýže -majonézy, smetany -olivy -produkty z ryb -oleje, octy -káva, čokolády -cukrovinky -koření -víno, pivo -kávovary.

Pekárna. Výroba, prodej: - běžné pečivo - chléb - jemné pečivo - cukrářské výrobky - dia výrobky.

CASH and CARRY. Distribuce, rozvoz, velkoobchodní prodej: -nápoje alkoholické: -pivo - plechovkové, lahvové, sudové. Zastoupení PILSNER URQUELL, GAMBRINUS, RADEGAST, VELKOPOPOVICKÝ KOZEL. Zapůjčení, pronájem: - pípy - výčepního zařízení - chladícího zařízení.

Velkoobchod, internetový obchod, prodej: -detoxikační náplasti -inhalátory -zelené potraviny

Dodávky surovin z celého světa pro potravinářský průmysl v rámci Evropské unie. Naše hlavní produkty jsou: - rajčatový protlak - ovocné koncentráty - ovocné pyré

Výroba, balení, velkoobchod, maloobchod: -potraviny -nápoje.

Pekárna, Pekařtví. Výroba, pečení, prodej: -pečivo -chleba - slunečnicový, finský, kváskový, žitný, Boršický výražkový -chlebánek -rautové pečivo -vánočky -knedlíky. Rozvoz Zlínský+Jihomoravský kraj.

Velkoobchod a maloobchod s potravinami.

Velkoobchod, prodejní sklad CASH&CARRY: -cigarety -tabákové výroby: -cigarety tuzemské a zahraniční -doutníky -cigára -dýmkové tabáky značky NOVÁ SMĚS, PIKANT, ADRIA, AMPHORA -cigaretové tabáky značky STANDART, SAMSON -kuřácké potřeby: -zápalky -zapalovače -kamínky do zapalovačů -cigaretové papírky ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kukuřičné křupky (jemně solené, nesolené, sladké, jogurtové, arašídy, paprika, šunka ..) -oplatky (brynzové, česnekové, vánoční, sýrové) -korpusy -koření -těstoviny

Sušárna mléka. Výroba, zpracování, prodej: -mléko sušené na válcích vysoké kvality pro výrobu čokolády. -syrovátka.