Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej: - víno, vína - káva - destiláty - řemeslná piva - sýry, těstoviny, uzeniny, olivové oleje a omáčky.

E-shop: - bonsaje, pre-bonsaje - substráty - tvarovací dráty - misky, hnojiva - čaje, čajové keramika

Zásilkový prodej: - výrobky z Aloe vera - mladý ječmen - chlorella.

Specializovaný internetový obchod - alko (prémiový alkohol) - nealko - doutníky - barmanské potřeby

Oblíbená vinotéka. Vinarte - DŮM VÍNA vedle vlakového nádraží ve Vsetíně nabízí nejlepší výběr moravských i světových vín. S vinaři jsme stále v kontaktu a vybíráme jen to nejlepší víno za výhodné ceny. Přijďte se podívat. Navíc pro Vás máme každý měsíc jedinečné akce. kromě měsíční akce nabízíme i Víno týdne - za nízkou degustační cenu můžete ...

Supermarket. Maloobchod, p rodej: - potraviny - maso, uzeniny - ovoce, zelenina - pečivo - nápoje - cukrovinky - drogerie, kosmetika - domácí potřeby - sklo, porcelán, keramika - kancelářské potřeby - elektronika - elektrospotřebiče - chovatelské potřeby - zahradkářské potřeby.

Prodej: - potraviny - smíšené zboží

Zpracování a dočišťování zeleniny (loupaných brambor, mrkve a dalších). Kompletní nabídka pečiva, knedlíků a zákusků.

Výroba, prodej: - pekařské výrobky, pečivo - cukrářské výrobky.

Pekárna, pekařství. Prodej, maloobchod: - pekařské výrobky - cukrářské výrobky.

Mlékárna. Výroba, prodej: - mléčné výrobky - mléko, smetana - kysané výrobky (kysaná smetana, jogurty) - jogurtové mléko, acidofilní mléko, kefírové mléko nízkotučné, valašská kyška - bio jogurty, nápoje.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Prodej: - cukrovinky - čaje - káva - ví­na - fairtrade produkty - pražená kávy na objednávku

Ekologické hospodářství Střítež nad Bečvou. Chov ovcí, masného skotu, prasat, nosnic, výkrm hus a kuřat. Ustájování koní. Produkce jehněčího, vepřového, husího a kuřecího masa. Produkce vajec. Ekologická polní produkce. Služby pro zemědělství.

Společnost VESELÝ GRUNT s.r.o. provozuje pěstitelskou pálenici a ovocný lihovar, kde vyrábí chutný a kvalitní ovocný destilát. V našich ekologických sadech pěstujeme slivoně, hrušně a jabloně, z kterých vyrábíme pravé ovocné destiláty. Pálíme na nejmodernějších destilačních kolonách za pomocí tradičních postupů. Kromě ovocných destilátu ...

Pekařství, cukrářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

E-shop: - superpotraviny - přírodní potravinové doplňky - zdravá výživa - přírodní kosmetika - ušní svíce - bylinné sirupy, kapky

Vinotéka Krhová. Prodej: -sudová, lahvová vína - bílá, červená. Jaká vína nabízíme: - Rulandské bílé, Rulandské šedé, Neuburské, Ryzlink vlašský a rýnský, Sauvignon, Sylvánské zelené, Müller-Thurgau, Veltlínské zelené, Iršai Oliver - Frankovka, Dornfelder, Alibernet, Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Cabernet Moravia.

Výroba: - pivo. Pivní lázně - Mořské lázně: - masáže - koupele - relaxační a wellness aktivity. Kvasnicové pivo. Dětské zábavní centrum. Albert Málek restaurant. Málkova čokoládovna.

Cukrárna. Výroba, prodej: - zákusky - cukrovinky - dorty.

Výroba, prodej: - sirupy - marmelády - med.

Masná výroba, řeznictví, uzenářství: - maso - uzeniny.