Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Výroba, e-shop, prodej: - nejrůznější včelí produkty z CHKO Bílé Karpaty - med - mateří kašička - pyl s medem - rouskový pyl - pyl perga - propolis surový - propolisová tinktura - medovina.

Prodej, maloobchod, butik: - kameny, polodrahokamy a výrobky z nich - esoterika - orient - vonné tyčinky - ušní svíce - dárková keramika, porcelán - rituální předměty - tibetské mísy, zvonky, činely - aromaterapie - bioprodukty, doplňky stravy, zdravá výživa - dárkové zboží.

Zemědělství. Výstavba, realizace: -vinice Pěstování švestek kovoobráběčství, obchodní zastoupení českých firem v Čínské lidové republice, Výroba, prodej: -víno značky Wine Dietrichstein www.wienedietrichstein.com švestek, slivovice, kooperace a zprostřetkování obchodů v Čínské lidové republice,

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - potraviny - drogerie.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej, velkoobchod, maloobchod: - kořenící a grilovací směsi, grilovací omáčky - barviva, aromata, zahušťovadla, ochucovadla - suché plody a sušené ovoce.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie, průmyslové zboží.

Řeznictví, uzenářstí. Zpracování, maloobchod, prodej: -maso, uzenářské výrobky a speciality.

Řeznictví, uzenářstí. Zpracování, maloobchod, prodej: -maso, uzenářské výrobky a speciality.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie.

Prodejní síť ENAPO. Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Internetový obchod, e-shop: - bezlepkové potraviny - zdravá výživy - bylinné produkty firmy Diochi - ekologické drogerie Dedra.

Výroba, velkoobchodní prodej, distribuce: -lékořicových cukrovinek -dražovaných čokoládových cukrovinek -dražovaných nečokoládových cukrovinek.

Supermarket Albert. Maloobchod, prodej: -potraviny -maso -uzeniny -drogerie -ovoce -zelenina.

Výroba: -cereální potraviny -müsli. Provozovna: -76922 Holešov Palackého 360, areál Dřevopodniku.

Prodej, e-shop: - alkoholické nápoje - víno - krbové sklo

Cukrářství, pekařství: -pečení na zakázku: -dorty, koláče, řezy -drobné cukroví -zákusky.

Soukromý pivovar. Výroba piva: - pivo vařené ze sladu a žateckého chmele té nejvyšší kvality: - nepasterovaná, nefiltrovaná, kvasnicová, pivní speciály. Restaurace: - česká kuchyně - minutky a masa z grilu. Hudební večery.

Pekárna. Výroba: - pekárenské výrobky: - chleba, rohlíky, pečivo, veky - cukrářské výrobky: - koláče, vánočky, záviny.

Vinotéka: - prodej vína - řízené degustace - sudové víno. Vinotéka Jakubík Ratiboř 381, 75621 Po-Čt 10-18 Pá 10-20 So 8-11.

Balení, ditribuce, prodej, výroba, velkoobchod, biomarket: -potravinové doplňky -vitamíny.

Zajišťujeme distribuci kvalitních potravin z našich farem ke spotřebitelům.

Eshop, internetový obchod se zdravou výživou: - biopotraviny - bio víno - bio koření - živá strava - netoxická drogerie.