Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -káva a čaj.

Prodejna. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny.

Výroba, distribuce, prodej: -mléko -máslo -sýr

Vinotéka. Maloobchod, prodej: -víno sudové - 12 druhů -vína lahvová -dárkové balení vína -dárkové zboží.

Výroba, zakázková výroba: -potraviny zdravé výživy: -vitamíny -minerály -iontové nápoje pro sportovce -přípravky na hubnutí -bylinné výtažky.

Pekařství, pekárna. Výroba, velkoobchod, prodej: Výrobky pro zdravou výživu: - chleby z přírodního kvásku, bez droždí, zlepšujících přípravků a barviv -koláčky z celozrnné mouky, bez cukru, vajec, mléka - racionální pečivo Běžné pečivo: rohlíky, housky, vánočky, veky

Poradenství v oblasti péče o pleť a tělo, dermatologické ošetření, masáže. Prodej produktů Miss Cosmetic.

Výroba, prodej: -lázeňské oplatky -trojhránky -dia oplatky. Sídlo firmy: -Luhačovice, Dr. Veselého 1008.

Velkoobchod, prodej: -byliny, koření, rostlinné speciality.

Dovoz, import: -kvalitní vína (víno) z Chile značky "Misiones De Rengo".

Velkoobchod, dovoz, import, prodej, zásobování: -pochutiny -kečupy -hořčice -křeny -česnekové pasty -rajské protlaky -švestková povidla -koření -nápoje-džusy -dresingy -gastrovýrobky -sterilovaná zelenina

Maloobchod, prodej: -potraviny: -pečivo, ovoce a zelenina.

Pekárna. Výroba, distribuce, prodej: -pekárenské výrobky: -tmavé, světlé pečivo, koláče. -cukrářské výrobky.

Prodej: - kosmetické produkty a vitamíny, minerály firem JUST a NAHRIN. Služby: - poradenství.

Předmět podnikání: - výroba potravinářských výrobků - nakládání s odpady - zprostředkování obchodu - velkoobchod - maloobchod se smíšeným zbožím - specializovaný maloobchod - maloobchod tabákovými výrobky - maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - ubytovací služby - skladovací služby. Sídlo - Hodonín.

Cukrářství. Cukrářská výroba: -dorty, zákusky, cukrovinky, cukroví na zakázku. Rozvoz - KM, UH.

Distribuce,prodej: -výrobky značky VINCENTKA: -léčivá,minerální voda -zubní pasta,nosní sprej,pastilky, sirup,koncentrát.

EuropaTrade: - prodej smíšeného zboží.

Výroba, prodej: -lázeňské oplatky -lázeňské trojhránky.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.

Supermarket TERNO. Maloobchod, prodej: -potraviny -uzeniny, masna, maso -ovoce, zelenina -drogerie -domácí potřeby -pečivo.