Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej - smíšené zboží

Internetový prodej potravin, drogistického zboží, domácích potřeb a bio výrobků.

Prodej - smíšené zboží

Výroba - dorty - zákusky - frgály - svatební koláčky - zákusky

Pohostinství: -cukrárna,kavárna. Prodej,zprostředkování objednávek a výroby: -cukroví,zákusky,dorty.

Sukrárna,kavárna. Prodej: -zákusky,cukroví,dorty -zmrzlinové poháry -káva.

Výroba: -rostlinná - živočišná. Farma Malý Božnov: -Loučka,tel.:577350708. Farma živočišné výroba: -Drnovice,tel.:577350873 -Tichov,tel.:577320265 -Újezd,tel.:577350238.

Distribuce, dovoz, import, dodávka, prodej, velkosklad, obchodní činnost: -potravinářská želatina z Itálie. Prodej: -technické želatiny.

Kavárna nabízí velký výběr kávy českou kuchyni a příjmné posezení.

Pohostinství: -rychlé občerstvení,bufet.

Distribuce: - potravinové doplňky.

Výroba - pracovní rukavice Pečení - svatební koláčky Pekárna (na objednávky) - svatební koláčky - frgály Živočišná činnost - chov ovcí

Prodej vína. Při odběru 5 litrů vína a více je možno se dohodnout i mimo provozní dobu telefonicky. Provozní doba: Po - zavřeno Út - čt 13:00 - 20:00 Pá - So 9:30 - 11:00 14:00 - 22:00 Ne 14:00 - 20:00

Velkoobchod - koření Maloobchod - koření

Pohostinství: -pizzerie,pizzeria: -pizza -těstoviny -steaky vepřové,hovězí -saláty -letní zahrádka -night club. Diskotéka v pátek,sobotu.

Prodej - potraviny - smíšené zboží