Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Prodej - vína v dárkových lahvích s ručně psanou etiketou

Distribuce - racionální potraviny HERBALIFE

Prodej - smíšené zboží

Maloobchod,prodej, poradenství: -včelí produkty: -med -výrobky s medem -medové víno -medovina -kosmetika se včelími produkty -propolis: -kapky, pasty na zuby, ústní vody, šampony -svíčky -keramika.

Prodej - cukrářské výrobky Výroba - cukrářské výrobky Provoz - kavárna

Prodej a e - shop - likéry - destiláty - víno - pochutiny E - shop - dárkové zboží - likéry - destiláty - víno - pochutiny - čaj - káva - svíčky Prodej a e-shop - dárkové zboží

Pohostinství: -restaurace,pizzeria (pizzerie): -pizza 43 druhů,tyčinky -těstoviny,saláty -zmrzlinové poháry -kapacita 45 osob.

Kategorie: -ubytovna pro dělníky s celoročním ubytování: -5 pokojů - celkem 15 lůžek. Pohostinství: -hostinec,restaurace -závodní stravování: -hotová jídla.

Pohostinství: -hostinec,restaurace,hospoda.

Maloobchod,prodej: -potraviny -uzeniny -lahůdky -ovoce a zelenina -drogerie.

Maloobchod,prodej: -smíšené zboží: -potraviny,drogerie.

Prodej - smíšené zboží

Prodej - smíšené zboží

Výroba - dietní potraviny

Pohostinství: -restaurace TYROL - u Zámku -restaurace LIMPOPO - u sezónního vstupu do ZOO.

Maloobchod,prodej. -zdravá výživa -dietní potraviny -vitamíny -čaje.

Distribuce - sladkovodní a mořské ryby Zpracování - sladkovodní a mořské ryby

Cukrárnaprodej - cukrovinky - dorty - zmzlina - káva