Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Lenka Vránová provozuje biofarmu s restaurací a ubytováním a prodává sušené ovoce, bourané maso a těstoviny.

Prodejna zaměřena na farmářské potraviny, bio produkty, zdravou výživu - klasické i žitné pečivo, záviny, pivo, mléko, jogurty, máslo, masné výrobky řeznictví Singer, čaje ze Sonnentoru, sirupy Camelus, skleněné nudl, panko strouhanka a mnoho dalšího.

Jiří Šenkeřík provozuje moštárnu a vyrábí ovocné a zeleninové šťávy.

Farma Kostelec. Prodej: -brambory, zelí, cibule, máku.

Výroba, prodej: - mražených specialit z přírodních surovin. - mražené potraviny, hotové mražené výrobky

Kavárna - vinotéka v centru Zlína.Kapacita 30míst. Prodej: -sudových a přívlastkových vín -denní ochutnávky -více jak 300 druhů vín lahvových.

Společnost ViP – VINO PARTNER, s.r.o. byla založena v roce 2012, ovšem svoji dráhu na trhu s vínem jsme započali již roku 1992 jako specializovaný velkosklad vín, který sloužil a dosud uspokojuje potřeby rozrůstajících se řad gastronomických zařízení. Naše firma patří mezi zakládající členy “Asociace vinoték České republiky”, která byla uznána ...

Dodavatel čerstvých hub:. Prodej: - žampiony - hlíva ústřičná - Shiitake houbičky - sušené či nakládané houby.

K dispozici hotelovým hostům i návštěvníkům Napajedel je restaurace, s nabídkou odpoledního menu i našich specialit, ochutnávání piva z našeho minipivovaru. ?Kapacita restaurace: 80 míst Kapacita zahrádky: 50 míst Minipivovar: Vlastní výroba piva: - Chmelnická světlá 11° - Chmelnická polotmavá 12° - speciály - prodej piva v PET lahvích.

Lékárna lemon. Eshop, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny. - zdravá výživa.

Import, balení, distribuce, prodej : - rýže - luštěniny - obiloviny.

Biofarma - Na samotě u lesa: -chov dobytka -prodej bio výrobků.

Výroba, prodej: -obložené chlebíčky -chuťovky -studené předkrmy -obložené mísy -saláty -pomazánky -plněné pečivo -aspiky -teplá jídla -lahůdky -studená kuchyň. -čerstvé ryby (chlazené): -kapr -pravý losos -pstruh. Prodej čerstvých ryb na objednávku. Služby na objednávku: -objednávky ON-LINE -catering: ...

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Dovoz cukrovinek. Velkoobchod, internetový obchod, eshop, prodej: - velikonoční, vánoční cukrovinky.

Pohostinství: -pizzerie -jídelna - denní menu -cukrárna -bowling -pořádání firemních a soukromých akcí, oslavy. Kapacita 130 osob, salonek 30-130 osob. Jídelna: pondělí - pátek: 10:00 – 14:30. Bistro: pondělí - pátek: 7:00 – 14:30.

Vinotéka. Nákup a prodej: - tuzemská i zahraniční vína (např. Weingut Künstler z oblasti Rheingau) - sudové víno - lahvová vína tuzemská a zahraniční - portská vína - fortifikovaná vína - koňaky - vinné sklo - someliérské doplňky a služby - privátní degustace

Společnost OXALIS, spol. s r.o. renomovaný dovozce, zpracovatel a distributor sypaných čajů a výběrové kávy. V našem širokém sortimentu naleznete černé, zelené a žluté čaje, bílé a kvetoucí čaje, Mate, Matcha, ovocné a bylinné čaje a také výběrou zrnkovou a mletou kávu. Dále našim zákazníkům můžeme nabídnout čajové nápoje a elixíry, kakao a také ...

Pohostinství: -cukrárna. Výroba, prodej: -cukroví, zákusky, dorty, poháry.

Prodejce kvalitního vína, sektů, likérů a výběrových destilátů - exklusivní výběr rumů, ginu. Vše skladem ihned k odeslání.

Prodej bezobalových potravin, drogerie, péče o tělo. Výdejní místo Scuk Zlín.