Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V marketu SKLIZENO ZLÍN si pořídíte regionální potraviny, sladké i slané dobroty pro vás a vaše blízké, část sortimentu je v kvalitě bio.

Eshop, prodejna Svět plodů - prémiové ořechy a 100% sušené ovoce: -prémiové ořechy, dražované a pražené oříšky -100% sušené ovoce a mrazem sušené ovoce -semínka a superpotraviny -směsi ořechů i ovoce -kakaové, kokosové, proteinové produkty -raw tyčinky. Další prodejny: Jezuitská 11, Brno 602 00 Po-Pá 9-18, so 9-12 tel.: 735 ...

Kozí farma - chov koz. Výroba: - kozí sýry - kozí klobásky (nepravidelně) - kozí zmrzlina - ostatní výrobky z kozího mléka Prodej: - vlastní kozí kolostrum.

Vinotéka. Prodej: - sudového, lahvového vína.

V našem krámku Dary kraje ve Zlíně Vám nabízíme ty nejlepší a nejchutnější regionální farmářské potraviny. Naleznete u nás až 17 druhů pečiva, více než 80 druhů uzenin, mléčné výrobky i domácí vína a piva. Bezkontaktní doručení, rozvoz potravin v regionu Zlín. Prodej, obchod Dary kraje: -farmářské potraviny -sýry -uzeniny, bio maso ...

Lihovar, pěstitelská pálenice. Pronájem společenské místnosti: - pro oslavu, firemní večírek.

Vinotéka. Velký výběr moravských lahvových vín, 23 druhů stáčených vín. Prodej: - dárkové zboží, keramika. Pobočka: - Zlín - Jižní svahy, Okružní 4701 - Panorama.

Jsme přes 100 let stará valašská sušírna na ovoce a byliny sv. Františka. Vše si sami zpracováváme a vyrábíme. Celá naše výroba i použité obaly jsou dělány tak, aby co nejméně poškozovaly životní prostředí a pokud možno ho obohacovaly a rozvíjely. V našich výrobcích používáme jen to nejkvalitnější a snažíme se je v mnohém dělat jinak a lépe než ...

Řeznictví. Prodej: - maso - veprové, drůbeží - klobásy z vlastní udírny - uzená žebra, tlačenku - uzeniny, škvarky, játra - mražené ryby - různé marinády a potřeby k vaření. Parkování máte přímo u prodejny.

Přímý dovozce a distributor firmy FRUCTAL (Slovinsko). Velkoobchod, prodej: -nealkoholicé nápoje -100% zeleninová a ovocná šťáva -džusy, limonády -zdravá výživa: -müsli tyčinky.

Velkoobchod, internetový prodej, e-shop, eshop: - vysoce kvalitní Moravská a Česká vína, Francouzská vína. Distribuce moravských i zahraničních vín do gastronomických provozů, obchodů s vínem i konečnému zákazníkovi.

Specialisté na výživu a fitness doplňky pro sportovce. Fitness Shop FITNESS4U Zlín Maloobchod, prodej: - sportovní výživa - zdravá výživa - finness oblečení

Halova pekárna má dlouhodobou tradici. Zaměřuje se na výrobu vizovického pečiva. Tradiční rukodělná výroba je zde součástí pekařského provozu. Výroba: - vizovické pečivo je unikátní lidové, obřadní pečivo nejedlého typu.

Pekařství. Přírodní pečivo z kvásku - chleba, slané i sladké pečivo. Provozovna: - Vizovice, Nádražní 1143.

Malá regionální pražírna kávy. E-shop se zrnkovou a mletou kávou.

Distribuce olivových olejů a balsamikových octů.

Obchodní činnost, export, import: -potraviny -konzervované potraviny -masové konzervy -rybí konzervy -konzervy zeleninové -kompoty. - stolní oleje - rýže - olivy

Maloobchod, prodej: -sypané, porcované čaje a byliny -dárkově balené čaje -čajové příslušenství.

Držitel Certifikátu jakosti: -ČSN, EN, ISO* 9001:2001 Služby: -zásobování úplným sortimentem potravin a potravinářských výrobků pro AČR, firmy -zásobování potravinami provozů veřejného stravování: -školní jídelny -jídelen institucí. Prodej, dodávky: -potravinářské výrobky -maso, masné výrobky -vakuově balené -balené v ...

Výroba, distribucej: - tyčinky:solené, sýrové, bramborové, se sezamem, kinder tyčinky bez posypu solí obohacené vápníkem a kalciem se soutěží - tyčinky z twistované:solené, sýrové (jediný výrobce v ČR) - krekry různých tvarů a chutí - preclíky solené, makové - mixy Balení: -sáčky, plastové vaničky, ...

Prodej vín firmy Znovín a.s. Obchůdek na Návsi: -více jak 150 druhů červených, bílých i archivních vín -8 druhů stáčených vín -mail: vino@ck-ra.cz -pracovní doba: po-pá 10:00-18:00.

Cukrářství. Cukrářka. Výroba, prodej: -cukroví, zákusky: -svatební, vánoční -dorty