Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Výroba: - přílohové, vlasové, polévkové těstoviny (vaječní i bezvaječné) - krmní těstoviny pro psy.

Výhradní dovozce a distributor znač. italské kávy DERSUT pro ČR a SR. Velkoobchod, prodej: -italská káva DERSUT -FRAPPE - ledová káva -čokoláda -čaj. Velkoobchod, maloobchod, pronájem, servis: -stroje na přípravu kávy.

Maloobchod, prodej: - asijské koření - čaje - speciality.

Skladování, distribuce a logistika. Efektivní centrální nákup zboží prostřednictvím družstevních nákupen, . Krátkodobé skladování zboží. Distribuce prodejnám prostřednictvím vlastního vozového parku. Pronájem kancelářských ploch.

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební práce -tepelné a zvukové izolace.

Fit centrum, fitness, posilovna. Maloobchod, prodej: -potravinové doplňky -proteiny, sportovní výživa.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Služby v oblasti stravování: Obědy v jídelně, obědy s dovozem, výroba studené kuchyně Oslavy, svatby - sál 120 míst. Provozovna: Družstevní - bývalé JZD Vlára, nyní průmyslová zóna Slavičín-Hrádek.

Pěstitelská pálenice. Pěstitelské pálení ovocných kvasů. Výroba ovocných destilátů.

Maloobchod, internetový obchod, prodej: -čerstvě pražená káva z různých zemí, bio káva -sypané čaje, balené čaje i fairtradové -čajový a kávový porcelán a keramika -sítka, dózy a dárkové balíčky -tibetská medicína.

Specialista na výrobu šunky. - vepřová šunka nejvyšší jakosti - dušená vepřová šunka výběrová - šunka z krůtích prsou výběrová - vepřová šunka standardní - vepřový jazyk v aspiku. Výroba masných výrobků: - uzeniny.

Vinotéka, maloobchod, velkoobchod, prodej: -značková a stáčená vína. -18 druhů sudových vín.

Vývoj, výroba: - proteinové a energetické koncentráty MUSKULVIT - sojové mléko - zdravá výživa. - kloubní výživa Artrocol (veterinární doplněk pro kočky a střední plemena psů) - kloubní výživa ALATOR

Závodní stravování: -rozvoz jídel a obědů - tel.724903550-denní menu s polévkou-výběr ze 4 druhů jídel. Rozvoz na zavolání našeho zboží (Fly expres) -výběr z jídelníčku a nápojáku Složení pokojů: -6 dvoulůžkové -1 třílůžkový+ palandy pro 2 -2 čtyřlůžkový+ palandy pro 3 Vybavení objektu: -restaurace 70 míst -letní zahrádka pro 250 ...

Služby: -zasílání bylin -rady, poradenství v oblasti fytoterapie -reflexologie plosky nohy, poradenství v oboru regenerace -regenerační masáže celého těla -lektorské přednášky v oboru.

Galerie vín: Zaměřujeme se na velkoobchodní a maloobchodní prodej kvalitních lahvových i sudových moravských a zahraničních vín. Naleznete u nás velké zastoupení vín z moravských vinařských oblastí a okrajově i ze zahraničních vín. Máte možnost velkého výběru dárkových balení. Můžete u nás navštívit řízené degustace, uspořádat malý firemní ...

Maloobchodní a velkoobchodní prodej bezlepkových potravin a doplňků, bio a raw potravin, superfoods.

Maloobchod, prodej, servis, opravy.: -výrobky firmy STIHL, MAKITA - zemědělská a zahradnická technika AL-KO: -elektrické strunové, čtyřkolové -benzínové čtyřkolové -traktorů, traktory zahradních -drtiče, drtičů zahradního odpadu -vodních čerpadel, čerpadla -ruční nářadí -malé motocykly.

Cukrářská výroba: - zákusky, dorty a další na svatby a rodinné oslavy.

Výrobce léčiv a doplňků stravy - potravinové doplňky, doplňky stravy, kapsle a vitamíny pro zvláštní výživu

Prodej: -vitamíny, minerály VITALAND -zdravá výživa -přípravky na hubnutí

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba, montáže, prodej, dovoz: -interiérový, bytový: -dětské pokoje -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně, předsíňové stěny -kuchyňský, kuchyně, kuchyňské linky -koupelnový -kancelářský -pro hotely, banky, obchody, školy. Materiál: ...