Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Výroba na zakázku: -potraviny, lahůdky -obložené chlebíčky -saláty -obložené mísy Maloobchod, prodej: -pečivo -cukrovinky -koláče -zmrzlina -káva, čaj. Pohostinství: -bufet, rychlé občerstení.

Výroba, prodej, distribuce potravinářských výrobků - Luhačovické brambůrky - Cyrilovy brambůrky - suché plody - pekařské tyčinky - snacky - cibulové kroužky

Cukrářství. Výroba: - dorty - zákusky - cukroví.

Distribuční a poradenské centrum zaměřené na: - wellness životní styl - e-shop a odborné poradenství v oblasti nutričních programů zdravé výživy, sportovní výživy, regenerace organismu, redukce a regulace váhy, celkové péče o tělo, pleť a zdraví.

Prodej: - čerské sladkovodní a mořské ryby - kapr obecný, candát obecný, pstruh duhový, losos, pražma, mořský vlk, tuňák, sumeček africký, okoun nilský, treska, obecná, treska tmavá, halibut grónský, tuňák žlutoploutvý - mořské plody.

Prodej: - piva světlá, tmavá, polotmavá, pšeničná, ochucená a speciály - lahvové i sudové pivo - 5l soudky - dárková balení, dárkové poukazy - pivní kosmetika. Pronájem výčepů.

Služby: - poradenství z hlediska celostní medicíny - energetická diagnostika organismu pomocí EAV Supertronic - prodej produktů Energy, i na dobírku - kosmetické ošetření pleti Energy - Výživová poradna

Prodej: - potraviny - smíšené zboží - drogerie.

Internetový obchod DAMEPROTEIN.CZ se zaměřuje na hubnutí, regenaraci, výkonnost, rýsování, zdraví a imunitu. Mezi našimi produkty naleznete: - sportovní výživu - doplňky stravy - fittness potraviny - zdravou výživu - fittness vybavení - sportovní oblečení.

klimatizovaná posilovna v centru Zlína. Lokální kryoterapie. Prodej: - doplňky stravy - vitamíny.

E-shop Balikvina.cz - vína z celého světa - prodej balíků 4 druhů vín.

Pražírna kávy Otrokovice provozuje internetový obchod s kávou, mlýnky na kávu, kávovary a příslušenstvím. Zásobujeme kavárny a restaurace i konečné spotřebitele. Eshop, prodej - čerstvě pražená káva: - káva Arabica, Robusta - směsi i jednodruhové kávy - bezkofeinová. Vybírejte různé velikosti balení kávy - 50g, 100g, 150g, 200g, 250g, 500g ...

Prodej: -slovenské sýrové speciality -máslo, žinčica, oštiepky, korbáčky, nitě, pareničky, gurmánky, bryndza.

Koupelnové studio. Návrhy, realizace, stavby: -koupelny. Maloobchod, prodej: -kompletní vybavení koupelen -obklady, dlažby -sanitární keramika -sprchové kouty -koupelnový nábytek a doplňky. Přeprava osob -minibus 8+1 -celá ČR+SR+Europa Slovenské sýrové speciality

Výroba nízkokalorických sladidel pod značkou IRBIS.

Výroba bylinných a ovocných sirupů a šťáv, výroby dřevěných hraček.

Prodej kvalitních moravských vín a karibských rumů s možností degustace

Pivovar, výroba: - piva Hospůdka otvírací doba: Po-Čt 11-22:00, Pá, So 11-24:00, Ne 11-22:00

Prodej: - káva, čaje - gemmoterapie - bylinné čaje - zdravá výživa - dárkové balení - přírodní kosmetika - sklo, porcelán, keramika.

Cukrárna s téměř 80 letou tradicí. Vlastní výroba zákusků, dortů, pohárů, chlebíčků, zmrzliny a vánočního cukroví.

Internetový prodej prodej produktů Hlívy ústřičné. Sušená Hlíva, Drcená Hlíva, Hlíva - tobolky - podpora imunity.

chov: - ovce - masné plemeno ovcí SUFFOLK. Pěstování: - ovocný sad s krajovými odrůdami jabloní, hrušek, trnek, oskoruší. Prodej: - kozí sýry - vlašské ořechy v BIO kvalitě - jablka v BIO kvalitě.

Motorest, pohostinství: - restaurace, hostinec - závodní stravování - rozvoz do firem a domácností - možnost pořádání soukromých oslav

Služby - nakládání s odpady - včelařství - prodej včelích prouktů, med, medovina a.j. - zemědělské služby - zimí údržba komunikací.