Prodej a ochutnávky bílých i červených vín ve vinných sklípcích, kde můžete ochutnat vína polosladká, polosuchá nebo suchá. Vyzkoušejte osvědčená vína, jakými jsou Frankovka, Ryzlink vlašský, Modrý Portugal, Sauvignon, Tramín červený a mnohá další.

Velkoobchod, prodej - nápoje: - alkoholické - pivo, víno, lihoviny - nealkoholické - minerálky, džusy.

Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice. Rodinnné vinařství, výroba vína, víno, vín -15 ha vinic: -lahvová vína mladších i starších ročníků -široký sortiment kvalitních vín typických pro region Podluží -degustace vín s odborným výkladem přímo ve vinném sklepě -přívlastková, stolní, jakostní, sudová, ...

Internetový obchod, e-shop. Dovoz originálních vín z Německa, Španělska a Jihoafrické republiky. Degustační místnost v Rajhradu u Brna (otevřeno po telefonické domluvě).

Vinárna, vinotéka. Nabídka sudových vín.

E-shop, prodej: - výčepní zařízení pro chlazení a stáčení piva - vína a limonády pro domácí použití i restaurační účely.

Prodej čerstvé zrnkové a mleté kávy, instantních káv všech světových značek, přívlastkových vín od moravských vinařů a špičkové kvalitní koření z celého světa. Nabízíme atraktivní a originální obaly na kávu a koření, dárkově zabalíme jakékoliv produkty. Rozvoz zboží na Pardubicku bez poplatku.

Internetový obchod s alkoholickými i nealkoholickými nápoji za bezkonkurenční ceny. Dodáváme do 24 hodin. Kamenný obchod v centru Prahy. Široký sortiment, vše skladem.

Firemní víno: -dárková vína, etikety na víno s Vaším logem, dárkové obaly na víno a další doplňky, visačky na lahve (keramické přívěsky), to vše s možností prezentace vaší firmy formou potisku nebo polepu Vaším logem nebo textem.

Velkosklad piva, nápojů. Velkoobchod, maloobchod, prodej. Prodejna-maloobchod-diskontní prodejna. Provozní doba: Po-Pá 7.30 - 20.00 So 8.00 - 18.00 Ne 13.00 - 18.00

dceřinou společností italské firmy Gruppo Italiano Vini S.p.A., Calmasino, Itálie Dovoz a distribuce alkoholických nápojů střední a vyšší jakostní třídy. Portská vína společnosti ROZES, vynikající odrůdová vína (Francie, Itálie, Chile, Argentina, Brazílie, Austrálie, Kalifornie) mix-drink MOJITO Cubana

Bohatý výběr lahvových a sudových vín z tuzemska i zbytku světa. Naleznete u nás vína z Argentiny, Austrálie, Chile, Francie, Itálie, Jižní Afriky nebo Španělska. Zahraniční sudová vína za více než přijatelné ceny.

Služby: - rostlinná výroba - pěstování vinné révy, obilovin

Vinařství, vinař, vinohradnictví: -výroba, prodej vína, víno, vín -červené, bílé vína -lahvové víno -jakostní, odrůdová vína -stolní víno, zemské víno -pěstování réva vinná, vinice, hrozny -odrůdy bílé víno-Müller Thurgau, Ryzlink vlašský, Vetlínské zelené. Vinný sklep, sklípek: -posezení ve sklípku, sklepě -ochutnávka, degustace, ...

Vinotéka. Maloobchod, prodej: - víno. Burzovní palác.

Vinotéka. Maloobchod, prodej: - víno. Centrum Chodov.