Prodej a ochutnávky bílých i červených vín ve vinných sklípcích, kde můžete ochutnat vína polosladká, polosuchá nebo suchá. Vyzkoušejte osvědčená vína, jakými jsou Frankovka, Ryzlink vlašský, Modrý Portugal, Sauvignon, Tramín červený a mnohá další.

Vinný sklep, sklípek. Vinařství. Výroba a prodej vín. Možnost pořádání degustace, ochutnávka vín, odborné semináře a školení. -klasické jakostní vína, pozdní sběry, Barrique, Cuvée a Sur-lie vína.

Dovážíme a prodáváme: - uzené rybí speciality - delikátní rybí saláty - dary moře a sladkých vod - víno Vyrábíme - obložené chlebíčky a bagety - čerstvé zeleninové saláty s rybou - obložené mísy z různých rybích specialit a delikates Uzené rybí speciality: - dárková balení - bio losos - losos - studený kouř - losos - teplý ...

Diskontní prodejna vín VinBox. Maloobchod, prodej: - víno. E-shop, internetový obchod.

Jedinečná francouzská vína apelací Grand Cru z Bordeaux a Premier Cru z Burgundska ze soukromé sbírky, které nikde jinde nekoupíte. Dále velmi kvalitní a chutná vína z Itálie, Španělska, Nového světa i z Moravy.

Výroba, prodej: víno, vín, vína -červené, bílé víno -přívlastkové, jakostní, odrůdové vína -ledové, barikové víno -pozdní sběr -pěstování réva vinná -vlastní produkce.

Velkoobchod, maloobchod: -pivo ČERNÁ HORA -nápoje Sídlo, prodejna a sklad: Černá Hora 74 679 21 Černá Hora tel. +420 516 437 110 mob.+420 737 211 132 Brno-Řečkovice Hapalova 44

Velkoobchod, prodej: - nealkoholické nápoje - alkoholické nápoje.

Vinotéka. Prodej: -vína, víno. Otvírací doba: ÚTERÝ - SOBOTA -od 18:00 až do doby, kdy vydrží nálada. Po dohodě s majitelem je také možné zamluvit si vinárnu pro soukromé účely.

Zajištění řízených degustací pro firemní i soukromé akce. Rozvoz vín a zásobování restaurací se školením personálu.

Prodej: -potraviny -drogerie -stáčené víno -točené limonády -lahůdky.

Velkoobchod - maloobchod: - nápoje.

Zpracování: -vinná réva, hrozen, hrozny. Výroba: -víno, vína Prodej: -víno, vína.

Zemědělství, zemědelské družstvo. Pěstování, prodej: -rostlinná výroba: -pšenice -vinná réva, vinohradnictví -ovocnářství, ovoce.

Výroba, prodej a degustace: -víno pro malo i velkoodběratele -různé odrůdy bílých a červených vín.

Dovozce alkoholických nápojů a vybraných vín.

Prodej vína. Široký výběr "velkých Chateau" z Bordeaux, jakož i věhlasné apelace z Burgundska. Cognac a Armagnac je zastoupen řadou prestižní značky Chateau de "Montaubert & Fils". To vše za velmi zajímavé, na českém trhu ojedinělé ceny. Portfolio jsme sestavovali podle vlastních dlouholetých gastronomických a sommeliérských zkušeností. Ale ...

Velkoobchod, prodej: - alkoholické, nealkoholické nápoje.

Prodej: - ovoce, - zeleniny, - suchých plodů, - sudového vína, - studené kuchyně a doplň. zboží

Velkoobchod, maloobchod: -nákup, prodej jihomoravských vín* -sudová vína. Rozvoz zboží do 24 hodin. Výběr nejkvalitnějších odrůdových vín*: -archivní ročníky v keramických lahvích -originál sekty. Výhodné ceny. Záruka kvality.

Specializovaný dovoz, import: -asijské potraviny: -kari -masala -chilli -kurkuma -glutaman -thajské kořenící směsi -sojové omáčky -ústřicová omáčka -rýžové víno -nudle -černé houby -mořské řasy.