Prodej a ochutnávky bílých i červených vín ve vinných sklípcích, kde můžete ochutnat vína polosladká, polosuchá nebo suchá. Vyzkoušejte osvědčená vína, jakými jsou Frankovka, Ryzlink vlašský, Modrý Portugal, Sauvignon, Tramín červený a mnohá další.

Vinotéka, prodej: - kvalitní sudová a lahvová vína v Brně. Další vinotéky: - Vinotéka Obzor, Filova 1, Brno-Lesná - Vinotéka Leitnerova 11 602 00 Brno

Velkoobchod: - vína. Pěstitelská pálenice.

Dodávka - ovoce i na průmyslové zpracování - zelenina Dodávka - víno - ovocené a zeleninové koncentráty Export a import - ovoce i na průmyslové zpracování - zelenina - víno - ovocené a zeleninové koncentráty.

Návrh, realizace, spolupráce s architektem, prodej, servis: -sudová a lahvová vína oblast Jižní Morava -dovozová vína Maďarsko, Slovensko, Rakousko i z celého světa -výroba mobilních stáčecích zařízení -výroba a montáž stacionárních stáčecích zařízení -dodávka vína do vinoték a obchodů.

Montáž: -okna -dveře -zimní zahrady -terasy WPC -interiéry -kuchyně -nábytek.

Sortiment: -dárkové balení Jakostního vína -dárkové balení Modrá řada -dárkové balení Zlatá řada.

Provádíme zasklívání v celé České republice, Slovensku a Rakousku. Provádíme práce ve výškách, stísněných prostorech -usazujeme skla různých hmotností, rozměrů i obloukové - konkávní -splňujeme normu DIN EN 13155.

Veškerou dopravu zajistíme: -vlastními vozidly dle potřeby a užitečného zatížení -disponujeme vozy s hydraulickým ramenem v provedení valník, dále dodávkou, furgonem a pickupem. Zajišťujeme zásobování staveb, stěhování strojů. ISO kontejnery kancelářské a skladové (pronájem, prodej).

Provádíme: -manipulace -usazování -montáže -zasklívání -údržbu (nejen) oken. Využití tam, kde je omezený přístup, ve stísněných prostorách a omezených staveništích -šířka stroje v jízdním režimu je 75cm -gumové pásy -dieslový motor nebo elektrický agregát (pro práci v uzavřeném prostoru uvnitř objektu).

Naše infračervené topné panely se vyrábí podle nejpřísnějších norem pro zajištění kvality. Pro výrobu používáme pouze prověřené a vysoce kvalitní materiály. Všechny skleněné a zrcadlové prvky jsou vyrobeny ze zpevněného bezpečnostního skla (ESG).

Floristika, aranžování květin, promoce, svatba, pohřeb: -svatební, dárkové kytice a výzdoba svatební tabule -suchá vazba, vazby - klobásová, ovocná, cukrovinková, speciální kytice. Vinařství, výroba, prodej vína, víno. VINAŘSTVÍ A VINNÝ SKLEP V AREÁLU TIHELŇA Vinný sklep, sklípek: -posezení ve sklepě -kapacita sklípku 20 osob+venkovní ...

Velkoobchod, prodej, distribuce: -lihoviny, alkoholické nápoje -prodej, maloobchod -vína, víno, vín -červené, bílé vína -lahvové -odrůdové, jakostní, přívlastkové, ledové. Tabákové výrobky, tabák, cigarety. Autodoprava do 3, 5t. Dodávkové včetně chladíren.

Prodej, e-shop, eshop: - repasované strojní zařízení pro lahvování - aromata pro výrobce - tinktury a tresti - esenciální barviva a oleje - potřeby pro výrobu lihovin, alkoholických i nealkoholických nápojů. - výčepní technika - vinařské potřeby. Import: - italská vína.

Vinařství, víno, vinice. Bílá vína: -Müller Thurgau -Rulandské bílé -Ryzlink Rýnský -Ryzlink Vlašský -Tramín červený -Veltlínské Zelené. Červená vína: -Frankovka -Modrý portugal -Svatovavřinecké -Zweigeltrebe.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - prodej vína.

Služby, prodej: -prodej vína -ochutnávka vín od 10 do 25 osob -posezení v rodinném vinařství s degustací a občerstvením. Hustopečský mázhaus

Vinařství. Vinařství hospodařuje na 13 ha mladých vinic. -lahvová i sudová vína, víno, vín Palavius -odrůdová, odrůdové víno -stolní -přívlastkové -archivní -dárková balení, firemní víno s logem firmy Degustace vína až pro 25 osob. Ubytování nad sklepem pro 10 osob. Pro větší skuzpiny zajistíme ubytování Prodej vína ...

Výroba a prodej vína, víno. Degustace. Vinný sklep, vinařství s ochutnávkou vín.

Autodoprava, přeprava: -vnitrostátní -návěsy-plachta. Vinařství.