V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Potraviny a bistro Na Husinci. Bistro: - elektronické šipky - kulečník - pořádání oslav - salónek do 15 míst. Maloobchod, prodej: - poraviny, smíšené zboží.

Prodej - smíšené zboží

Mlynářství. Výroba, prodej: - mouka.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - potraviny.

Prodej - volně vážené bonbony Prodej - volně vážené bonbony

Maloobchod: - potraviny.

Internetový prodej potravin, drogistického zboží, domácích potřeb a bio výrobků.

Prodej - vína Gastronomické služby

Prodej, e - shop - 47 smetanových a ovocných příchutí zmrzliny s kusovým ovocem Prodej - 47 smetanových a ovocných příchutí zmrzliny s kusovým ovocem E-shop - 47 smetanových a ovocných příchutí zmrzliny s kusovým ovocem (pro Prahu a okolí)

Vinotéka - sudová a lahvová vína - pálenky - whiskey - rumy

Prodej - smíšené zboží

Výrobna zlepšujících přípravků a směsí. KONTINUA je moderní, dynamicky se rozví­jející potravinářská společnost, která se zabývá výrobou a prodejem pekař­ských vý­robků a zlepšujících potravinářských přípravků a směsí pro pekaře a cukráře. Novou podnikatelskou aktivitou je distribuce zmrazeného pečiva, které je určeno k snadnému a rychlému ...

Prodej - smíšené zboží

Prodej - domácí spotřebiče Výroba - razítka Prodej - cukrářské potřeby (jedlý papír, potahové hmoty, jedlé barvy, ...) E-shop - cukrářské potřeby (jedlý papír, potahové hmoty, jedlé barvy, ...) - dárkové předměty - domácí spotřebiče - domácí potřeby Prodej - domácí potřeby Potisk - textil Digitální ...

Prodej - smíšené zboží