V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Internetový obchod, e-shop: - obaly, sklenice, nádoby na med - sklenice s patentovým uzávěrem - skleněné lahve, uzávěry na lahve - sklenice, víčka na sklenice - med.

Výroba, prodej, e-shop: - med, medu - medovinka - propolis produkty - kosmetika. Chov včel, včelí farma.

Distribuce olivových olejů a balsamikových octů.

Obchodní činnost, export, import: -potraviny -konzervované potraviny -masové konzervy -rybí konzervy -konzervy zeleninové -kompoty. - stolní oleje - rýže - olivy

Prodej všech druhů potravin a různého sortimentu.

Makro samoobslužný velkoobchod. Zákaznické karty MAKRO pouze pro podnikatele (držitele živnostenského listu-oprávnění) + 1 osoba. Nepovolen vstup dětem do 12 let.

Produkuji a nabízím med nejvyšší kvality. V nabídce mám květový med, květový pastovaný a květový lesní. Jsem držitelem certifikátu Český med. Med květový pastovaný byl oceněn zlatou medailí v soutěži Český med 2016. Kvalitu medu doložím laboratorním rozborem z Výzkumného ústavu včelařského.

Výroba, prodej, e-shop: - bezlepkové potraviny, müsli, sušenky - mouky rýžové, kukuřičné, pohankové.

Potravinářská výroba, prodej: - rostlinná, zdravá výživa - sojové výrobky - sojové nápoje - hotová jídla, polotovary (sojové maso, sojová sekaná) - sojanéza (sojová majonéza), sojová tatarka - zakysané sojové výrobky (sojagurt, sojkyška) - sojové uzeniny (salám, párky). Výrobky neobsahují geneticky modifikované suroviny, žádná ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - suroviny, směsi a zlepšující přípravky pro pekárny a cukrárny - pomůcky a potřeby pro pekaře a cukráře.