V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Zpracování, prodej: - med - med lesní, lipový - med květový luční.

Velkoobchod - potraviny Obchodní činnost - potraviny

Dovoz, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - italské potraviny - těstoviny - sušená rajčata - olivový olej.

E-shop - domácí spotřebiče - domácí potřeby - asijské potraviny.

Včelařství: - med, propolis - medovina. Rodinná farma: - chov ovcí, hus. Rostlinná výroba: - kmín, mák.

Prodejna: -bylinné biočaje, čajů, směsí, bylinkové čaje -koření -ovocné pomazánky a med -bylinné sirupy -oleje lisované za studena -vegetariánská pomazánka -zrníčka pohanky -špaldy a dýně -špaldová káva, kakao -polévky svaté Hildegardy -léčivé aromatické olejíčky, éterické oleje. -aromaterapie. Zastoupení rakouské ...

Chov včel, výroba: - med - včelí produkty.

Distribuce produktů evropských a amerických značek v ČR - potravinářské výrobky - krmivo - výrobky pro péči o zdraví a krásu.

Velkoobchod, distribuce: -potraviny: -trvanlivé mléko -tuky, oleje -slané pečivo, pochutiny -sušené ovoce, cereálie -nápoje, káva, čaj, sirupy -cukrovinky -instantní potraviny -koření -luštěniny, těstoviny, rýže, mouka -cukr, sůl -krmivo -drogerie -mléčné výrobky.

Maloobchod, prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -maso, uzeniny -cukrovinky -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje.

Dovoz, prodej, e-shop - orientální potraviny z Blízkého východu - konzervované potraviny, - hotová konzervovaná jídla - nakládaná zelenina - olivy, olivový olej.

Kvalitní mlýnské výrobky vám zajistí český podnik s bohatou rodinnou tradicí - Naděžda Feithová, ALFA mlýn a balírna Pouzdřany. Ve vlastním mlýně a těstárně s láskou vyrábíme chlebovou, celozrnou, hladkou, hrubou i polohrubou mouku, chlebové směsi, těstoviny, luštěnivy a zdravou výživu. Dopravu všech našich výrobků poskytneme až k ...

Prodej, e-shop: - delikatesy - italské těstoviny - olivový olej - francouzské paštiky - rajčatové produkty - čáva, čaj....atd.

Prodej: -včelařské potřeby. -med.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce - potraviny.

Výroba, prodej: -pizza dle italských receptur -pizza italského typu -pizza amerického typu -sladká hotová jídla -slaná hotová jídla.

Velkoobchod ovoce, zeleniny a potravin.

Prodej: - med - medovina - výrobky z propolisu - medová kosmetika - sladkosti - svíčky - medové nápoje a likéry

Dovoz, distribuce, e-shop: - delikatesy - dárkové koše, sady - olivy, oleje - paštiky - mořské plody - sýry - koření

Společnost Jednota, spotřební družstvo ve Vimperku provozuje síť prodejen COOP v okrese Prachatice. V oblasti obchodu máme dlouholetou tradici. Provozujeme velkoobchodní i maloobchodní činnost s širokou nabídkou potravin, zboží denní potřeby a spotřební sortiment. Maloobchod, prodej: - základní potraviny - smíšené zboží - pekařské ...

Společnost GOLEM CZ s.r.o. dodává pekařské směsi a zlepšující přípravky pro pekaře a cukráře. Působíme jako regionální zástupce firmy Kontinua, která vyrábí mimo jiné zlepšující přípravky na chléb a další suroviny pro pekaře a cukráře. Nabízíme také poradenství, technologický servis, jež vedou vyškolení odborníci ze společnosti Kontinua. ...