V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Nabízíme hotová i chlazená jídla včetně diet s prodlouženou trvanlivostí. Chlazenou stravu připravujeme podle tradičních receptur, bez konzervačních látek, po celou dobu trvanlivosti si zachovávají vlastnosti čerstvě uvařeného jídla. Naše firma vlastní výrobnu zchlazené stravy a je schopna nabídnout nejen široký sortiment standardizovaných ...

Velkoobchod, prodej: -potraviny -nápoje alkoholické a nealkoholické, pivo, víno, sekty, šampaňské, minerální vody -sirupy -konzervovaná zelenina -kompoty -kečupy, hořčice, tatarka -oleje -koření -cukrovinky -slané doplňky -káva, čaj -mléčné výrobky -mražené a chlazené potraviny -cigarety, doutníky -drogistické zboží.

Lisování, výroba: - řepkový olej Výroba: - elektrické energii pomocí spalování čisté biomasy

Velkoobchod, maloobchod: -potraviny -ovoce, zelenina (konzervovaná) -suché plody -luštěniny -olivy -koření ALMI.

Velkoobchod: - víno - olivový olej - stojany na víno.

- pekárna - výroba - prodej - Výroba pekařských, cukrářských a perníkářských výrobků

-Výroba chemických látek, vláken a přípravků a kosmetických prostředků -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Dodávka: - palmový olej - palmojádrový olej

Výroba: - brambůrky - bramborové lupínky

Eso Market. Maloobchod, prodej: - potraviny

Prodej, e-shop: - včelí produkty - svíčky - kosmetika - med, medovina

Prodej, servis: -nářadí SDS plus i max, nástroje. Velkoobchod: -potraviny, zemědělské podukty, maloobchod: -potraviny, zelenina, uzenářství.

Supermarket. Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.