V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží.

Cukrovar Vrbátky a.s. Výroba, distribuce, prodej: - cukr krystal hrubý, krupice, moučka, vanilínový, skořicový, želírovací, kostky, bridž, camping, hygienicky balený, přírodní a třtinový.

Distribuce italských potravin pro pizzerie a italské restaurace a hotely.

Výroba a prodej: -slaného pečiva - snacks.

Výroba, e-shop, prodej: - nejrůznější včelí produkty z CHKO Bílé Karpaty - med - mateří kašička - pyl s medem - rouskový pyl - pyl perga - propolis surový - propolisová tinktura - medovina.

Poskytování gastronomických služeb a cateringu. maloobchod, potraviny, drogerie, kolonial, potřeby krmení a potrava pro zvířata.

Farmářská prodejna, eshop: - masné výrobky, uzeniny, drůbež - pečivo - nápoje alkoholické a nealkoholické, sirupy, bio mošty - čaje - koření a bylinky - mléčné výrobky - sýry, tvarohy, jogurty - bio zelenina a ovoce - džemy, medy, povidla, hořčice - pohankové křupky - Vizovické frgály - těstoviny - mouka, pohanka, kroupy.

Vinotéka - sudová vína: - lahvová vína - pochutiny k vínu - cigarety, e-cigarety - med a medovina - dárkové balení vín.

Prodej smíšeného zboží: - potraviny, - drogistické zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Jednota. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.