V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Velkoobchod, maloobchod: - zelenina, ovoce, potraviny.

Mlynářství -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod

Maloobchod, prodej: -potraviny -nápoje -drogistické zboží.

Prodej smíšeného zboží

Prodej výdejníky, POU, filtrační systémy a pítka. Profesionální odvlhčovače. Přírodní a značkové balené vody.

Pěstování a prodej: - brambor - obilovin - medu.

Představujeme Vám prémiové přírodní rostlinné oleje lisované z nejkvalitnějších surovin pouze mechanickými postupy za studena tak, aby byly v produktu zachovány všechny důležité vitamíny, minerální látky a živiny.

Velkoobchodní prodej, sklad: - potraviny, potravinářské výrobky - rybí, masové, ovocné, zeleninové konzervy - DIA výrobky (džemy, kompoty, oplatky, výživy, steril. zeleniny) - porcovaný sortiment (džemy, medy, máslo, citrónky, kečupy, hořčice) - koloniální zboží (mouka, cukr, olej, těstoviny, rýže).

Prodáváme potraviny, nápoje a tabákové výrobky.

COOP-KONZUM. Diskontní velkoobchod potravin. Maloobchod, prodej: -potraviny všeho druhy, polotovary -Fotolab: -fotoaparáty, fotoalba, fotografie -Center gril: -12 hlavních jídel, včetně menu -Knihkupectví SKIPPY -ACNV-náhradní díly na automobily -Naturcentrum: -květiny, aranžování květin -A-Z Hudáková: -papír, hračky, ...

Velkoobchodní i maloobchodní prodej potravinářských výrobků.

Maloobchod - smíšené zboží.

Potravinářská výroba, prodej: -bramborové lupínky, brambůrky smažené, chips(lupínků, brambůrků, chipsi) -v různých příchutích -nejprodávanější jsou slané, česnekové, slaninové. Strážnické brambůrky solené. Strážnické brambůrky česnekové. Strážnické brambůrky slaninové. Moravské brambůrky k dobrému pití solené. Moravské brambůrky k dobrému ...

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -cukrářské, pekařské výrobky -lahůdky.

Maloobchod, prodej: - potraviny, potravinářské zboží: - pečivo, ovoce a zelenina, kečupy, čaj, káva - ryby, drůbež - drogistické zboží.

Dodavatel surovin a gastrozařízení do potravinářského průmyslu.Profesionální čištění a ošetření povrchů materiálů inteligentní nano-impregnací. Prodej inteligentní nano-technologie pro čištění a ochranu různých povrchů materiálů.