V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Maloobchod, prodej: - smíšeného zboží: - potraviny - pečivo, uzeniny, ovoce a zelenina - drogerie. Nabídka ubytování pro 8 osob. Možnost pronájmu nebytových prostor.

Maloobchodní prodejna: - smíšeného zboží: - potraviny - pečivo, uzeniny, ovoce a zelenina, mléčné výrobky - nápoje -drogerie.

Prodej: - smíšené zboží. Čistírna - prádelna.

Maloobchod, prodej: -potraviny. Smíšené potraviny.

Prodej - drogerie Prodej - potraviny

Prodej - smíšené zboží

Maloobchod, prodej smíšeného zboží: - potraviny: - široká nabídka pečiva, ovoce, zeleniny, trvanlivých výrobků, mražené potraviny - základní drogistické zboží .

Prodej, velkoobchod: - rostlinný olej (řepkový, slunečnicový, palmový, lněný, sezamový, olej z jathropy).

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - potraviny, pečivo - tabákové výrobky, cigarety - alkoholické nápoje.

Velkoobchod zabývající se distribucí rostlinných olejů, nealko nápojů, piva, pochutin, použitých jedlých olejů a čistících prostředků pro gastronomické provozovny.

Maloobchod, prodej: - potraviny, smíšené zboží.

Prodej, výroba: - různě ochucené pražené oříšky.

Obchodní společnost, dovoz, import, distribuce, velkoobchod potraviny a cukrovinky.

Večerka. Prodej: - smíšené zboží.

Služby pro hospodaření v lesích a pro myslivost. Správa, údržba: - lesy, lesní porosty. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - smíšené zboží.

Mlýnská výroba: -mletí mouky. Zpracování: -pšenice. -žito.

přerušení: od: 25.1.2013. Maloobchod se smíšeným zbožím.

Držitel certifikátu ISO 9001:2001. Velkoobchod: -potraviny -základní druhy zboží: -cukr, sůl, mouka, strouhanka, krupice, mák, rýže, kroupy, luštěniny, tuky a oleje, máslo, ocet -dále nabízíme: -cukrovinky, cereální a slané výrobky, těstoviny i bezlepkové a nízkobílkovinné, cigarety, alkoholické nápoje, víno, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - potraviny - alkoholické nápoje - drogerie, drogistické zboží - sudové pivo.