V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny - smíšené zboží - alkoholické i nealkoholické nápoje - tabákové výrobky.

Velkoobchod: -suroviny a potřeby pro cukrárny a cukrářské výrobny, pekárny a catering. Pro tyto provozy nabízíme široký sortiment zboží. -tuky a oleje -polevy, náplně a marmelády -kompoty -posypy -cukr a sůl -aromata -mouka.

Prodej potraviny, smíšené zboží.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - orientální potraviny a orientální speciality odpovídající arabským požadavkům Sharia - halal maso ( halal meat ) - orientální potraviny, cukrovinky, koření, luštěniny.

přerušení: od: 1.1.2014 Prodej - smíšené zboží.

Velkoobchod a maloobchod s převahou potravin, nápojů a tabákových výrobků v nespecializovaných prodejnách. Výroba destilovaných alkoholických nápojů. Filiálka Dolní Roveň: - sklad nápojů: 466 688 619 - ovocný lihovar a pěstitelské pálení: 466 688 134

Prodej - smíšené zboží

Prodej: -smíšené zboží.